Maastricht magazine >
lifestyletip

De mooiste Instagram hotspots van Utrecht

De mooiste Instagram hotspots van Utrecht
Artikel begint onder de advertentie

Utrecht is een prachtige stad waar van alles te beleven valt. Of je er nu naar toe gaat om een dagje te winkelen of je wilt er gewoon lekker een dagje op uit. Met talloze prachtige grachten, gezellige cafés en een hoop andere bezienswaardigheden is Utrecht een van de mooiste steden van Nederland. Daarom is het ook de perfecte plek om hier je Instagram een boost mee te geven. Dus ben je een keertje in de buurt? Ga dan zeker langs deze Instagram hotspots.

1. De Oude Hortus Botanicus

Vooral op een regenachtige dag is dit de perfecte plek om mooie foto’s te maken. De Oude Hortus Botanicus is een kas waar allerlei planten groeien en dat geeft natuurlijk een heel mooi effect. Je kan de kas vinden aan de Lange Nieuwstraat en daardoor is hij erg goed bereikbaar. Kom maar op met die tropische vibe!

2.  De Oudegracht

Een van de bekendste plekjes in Utrecht is de Oudegracht en dat begrijpen wij maar al te goed. Vooral in de lente en zomer staan alle bomen hier prachtig in bloei waardoor je foto’s nog mooier worden. Langs de Oudegracht heb je veel verschillende bruggetjes en heel veel leuke terrasjes om toffe foto’s te maken. Ga ook zeker opzoek naar de welbekende schommel. Want laten we eerlijk zijn, schommels doen het altijd goed op Instagram toch?

3. De domtoren

Je kan er bijna niet omheen, want tijdens een dagje Utrecht zal je het zeker weten tegenkomen. De Domtoren is midden in het centrum te vinden en heeft meerdere plekjes die prachtig zijn om foto’s te maken. Zo beschikt de Domtoren over een eigen kloostertuin, die door de mooie ramen heel speciaal is. Ook kan je natuurlijk naar boven klimmen voor een adembenemend uitzicht over de stad.

4. Flora’s Hof

Vlak naast de Domtoren is Flora’s Hof te vinden. Veel mensen weten nog niet van het bestaan af, waardoor deze hotspot vooral onder lokale bewoners erg populair is. Het is er vaak nog erg rustig waardoor je alle tijd hebt om te genieten van al het moois dat Flora’s Hof je te bieden heeft. Denk aan mooie bomen, bloemen, struiken en verschillende toffe muren. Hierdoor mag dit plekje zeker niet ontbreken in de Instagram hotspots van Utrecht.

5. The Streetfood Club

Na een hele dag gestruind te hebben door het gezellige Utrecht zijn er genoeg leuke plekjes om te gaan eten. The Streetfood Club is hierbij zeker een aanrader, want ze hebben niet alleen een uitgebreide kaart vol lekkers, maar ook een prachtig interieur. Denk aan een mooie bohemian stoel, de tofste quotes en tot aan de gezelligste tafeltjes toe. Lees ook zeker meer in ons andere blog over de leukste restaurants van Utrecht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *