Maastricht magazine >
lifestyleentertainment

Dit zijn de meest trendy auto’s voor vrouwen

Dit zijn de meest trendy auto’s voor vrouwen
Artikel begint onder de advertentie

Lekker shoppen met je vriendinnen in Antwerpen? Of even op pad naar de andere kant van het land? Dat doe je natuurlijk het liefst in een vette ride.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto om dit soort tripjes mee te maken, is het leuk om te weten welke auto’s er op dit moment het meest verkocht of geleased worden. Het aantal mensen dat gebruik maakt van een leaseauto stijgt namelijk ook ieder jaar. We hebben de meest populaire auto’s voor vrouwen van 2022 voor je verzameld in dit artikel.

Waar letten vrouwen op als ze een auto kopen of leasen?

Mannen en vrouwen hebben andere wensen wanneer het om een auto kopen of leasen gaat. Zo vinden de meeste vrouwen het uiterlijk en het gemak van een auto belangrijker dan wat er bijvoorbeeld onder de motorkap te vinden is. Daarbij kiezen veel vrouwen liever voor een wat compacter model dan voor een grote dure auto. Zo is een model stadsauto vaak het meest populair bij vrouwen, terwijl mannen liever voor een grotere auto gaan.

In je zoektocht naar een trendy auto kun je jezelf ook nog afvragen of je een auto wilt kopen of leasen. Wanneer je niet veel spaargeld hebt om een wat nieuwere auto te kopen, is leasen een aanrader. Dat komt omdat je in dat geval voor een vaste (in verhouding lage) prijs per maand van een nieuwe auto gebruik kunt maken zonder daar een aanbetaling voor te doen. Op de pagina van deze website lees je alles over een auto leasen.

Populaire auto voor vrouwen: de Fiat 500

Een van de meest populaire auto’s voor vrouwen van het moment is de Fiat 500. Dat is niet zo heel gek, want zowel het exterieur als het interieur van deze welgevormde auto is om door een ringetje te halen. De Fiat 500 heeft een retro look, beschikt over vier zitplaatsen, drie portieren en een tank van 35 liter. Extra leuk: deze auto is in heel wat verschillende kleuren te koop, zoals lichtrood, grijs en mint. Je rijdt er zo mee weg!

Toyota Aygo, Peugeot 108 of Citroën C1

Naast de Fiat 500 zijn de Toyota Aygo, Peugeot 108 en Citroën C1 een hele populaire auto onder vrouwen. We horen je denken “maar dat zijn toch drie auto’s?”. Klopt. In de basis zijn het allemaal dezelfde auto; de uitvoering is net ietsje anders. Deze auto’s staan bekend om de sterke techniek, het compacte formaat en de comfortabele manier van rijden. Wat ook extra fijn is, is dat deze auto’s lekker zuinig zijn in gebruik. Je tuft er dus zo mee naar de andere kant van het land zonder dat je er heel veel geld aan kwijt bent. Ideaal!

Kleurrijke Opel Adam voor vrouwen

De auto die ook zeker niet mag ontbreken in dit lijstje is de Opel Adam. Deze auto is vooral populair vanwege het opvallende (mooie!) uiterlijk met ontzettend veel uitstraling. Dat is nog even wat anders dan de andere modellen die Opel gemaakt heeft. De Opel Adam is eigenlijk de enige compacte auto van het merk waarbij het uiterlijk zo belangrijk is. Daarom is het de perfecte ride voor vrouwen die op zoek zijn naar een fraaie, veilige en lekker rijdende auto om mee te reizen of om een dagelijks ritje naar werk te maken. Tel daarbij de aantrekkelijke prijs evenals een tank van 38 liter op en je hebt een heel fijn bakkie.

Populaire vrouwen auto: Kia Picanto

Maakt het je niet zoveel uit hoe de auto eruitziet, maar wil je vooral een compacte auto die zuinig is, veilig rijdt en volop waarde biedt voor de aankoopprijs? Dan is de Kia Picanto dé auto voor jou. Ook deze auto is erg populair onder vrouwelijke rijders; met name onder vrouwen die ‘gewoon’ een simpele en goede auto willen. Dat betekent niet dat het geen mooie auto is; integendeel. De Kia Picanto heeft een strak uiterlijk en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De auto heeft vijf zitplaatsen en een tank van 35 liter. Meer heb je eigenlijk niet nodig.

Mini One of Mini Cooper blijft populair

In een wat duurder segment zit tot slot een van de meest populaire auto’s voor vrouwen: de Mini Cooper of de goedkopere versie: Mini One. Deze opvallende auto met ronde koplampen heeft een benzinetank van 40 liter en beschikt over vier zitplaatsen. Wanneer je je steentje bij wilt dragen aan een beter milieu kun je een Mini zelfs hybride of volledig elektrisch krijgen. Dat zijn (helaas) natuurlijk wel duurdere auto’s wanneer je ze nieuw wilt kopen. Gelukkig is het leasen van een Mini One of Mini Cooper ook gewoon mogelijk.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *