Maastricht magazine >
lifestyletip

Een musthave voor de winter: Ploov, het warmtekussen van Stoov

Een musthave voor de winter: Ploov, het warmtekussen van Stoov
Artikel begint onder de advertentie

Op een koude winterdag is niks lekkerder dan op de bank kruipen met een warm dekentje en kopje thee. Maar wat je ontspanningsmomentje nóg beter maakt is het Stoov warmtekussen: Ploov: een draadloos warmtekussen met infrarood technologie die jou binnen no-time opwarmt. Benieuwd geworden? We vertellen je alles over het warmtekussen!

Draadloos warmtecomfort

Geen gedoe met snoeren of gerommel met heet water: het warmtekussen van Stoov is compleet elektrisch en draadloos. Dankzij de krachtige batterij geniet je tot wel 9 uur lang van heerlijke warmte. Hierna laad je hem op en geniet je de volgende keer weer net zo makkelijk.

Drie warmtestanden

Zet de Ploov aan en kies uit één van de warmtestanden: 32, 37 of 42 graden. Op die manier heb je het nooit te warm of te koud en stem je het kussen af op je persoonlijke voorkeur.

Veilig in gebruik

Je hoeft niet bang te zijn dat het kussen té warm wordt dankzij de overhittingsbeveiliging. Deze zal daardoor automatisch de warmte uitzetten wanneer de daadwerkelijke temperatuur te hoog wordt. Ook heeft hij een auto-off functie, die het kussen na 8 uur uitzet.

Energie besparen

Met het warmtekussen van Stoov kan jij je kachel een standje lager zetten, waardoor je minder energie en/of gas verbruikt. Een duurzame oplossing: Door je thermostaat met één graden te verlagen, bespaar je jaarlijks gemiddeld 7% op je energiekosten! Niet alleen draag je zo bij aan een beter milieu, ook is dit goed voor je portemonnee.

Andere producten van Stoov

Het merk biedt niet alleen warmtekussens aan, maar ook warmtedekens, zitkussens én elektrische kruiken. Zo zit er altijd wel wat bij dat past bij jouw behoeften!

Altijd en overal lekker warm

Het warmtekussen is niet alleen lekker voor op de bank: je neemt hem ook eenvoudig mee op roadtrips of naar het strand. Zo kan je het jezelf op elk moment lekker comfortabel maken en heb je het altijd heerlijk warm. Een echte musthave voor de winter!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *