Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Een schilderij in je keuken

Een schilderij in je keuken

De moderne keuken moet hard werken, aangezien hij vele rollen vervult in de drukke levensstijl van vandaag. In de kern is een keuken een plek om fantastisch eten te bereiden en te koken met een minimum aan gedoe. Maar tegenwoordig fungeren ze ook als sociale ontmoetingsplaats, een restaurant voor je vrienden en familie, als een kantoor en/of klaslokaal. Met zoveel rollen is het belangrijker dan ooit om een ​​opvallende keuken te creëren die zowel mooi als praktisch is.

Een keuken die zijn eigen doel en persoonlijkheid viert, zal de eigenaar vele jaren plezier bezorgen. Het moet de persoonlijke smaak, het karakter en de kijk van de eigenaar weerspiegelen. Wat dacht je van deze mooie schilderijen van landschappen op Bimago.nl?

Haal buiten naar binnen

Kijk bijvoorbeeld eens naar ‘Summer in Italy‘ waar het leven van een zomer in volle gang is. Dit schilderij ziet er prachtig uit in een keuken met aardse groentinten en natuurlijke houtaccenten. Een keuken waar je de buitenkant naar binnen haalt, een verbinding vormt met de natuur die je mentale gezondheid en welzijn verbeteren. De mysterieuze dame die door de met bloemen bedekte stenen boog loopt, zal zelfs in de koudste winters gedachten oproepen aan heerlijke zomerdagen.

Kwaliteit en klasse

Voor een tijdloze moderne keuken raken elementen van koper, messing of brons nooit uit de mode, want ze stralen kwaliteit en klasse uit. Combineer dit met ‘August in Tuscany’ met zijn explosie van vurig rood en gloeiend geel. Het Toscaanse landschap tijdens de oogst, met zijn stenen herenhuis op een heuvel, roept gedachten op over aanhoudende dienstbaarheid en toewijding van de boeren die het land millennia lang hebben bewerkt.

Opvallende kleuren

Een prachtige moderne keuken kan opvallende kleuren zoals middernachtblauw, donkere auberginetinten en diep turkoois gebruiken om te laten zien dat het een plek is waar gewerkt wordt. Complimenteer deze gewaagde kleuren met ‘Beautiful Santorini’ die het klassieke beeld van dit iconische Griekse eiland laat zien. De witgekalkte, kubusvormige gebouwen versierd met blauwe daken en steile kliffen, met zonsondergangen die de avondhemel verlichten. Als je de ruimte hebt, kies dan voor het landschapsschilderij van 80×53 cm om de Middellandse Zee in je keuken te brengen. Op deze manier wordt je keuken omgetoverd in een idyllisch tafereel dat nooit verveeld.

Klein maar fijn

Een moderne keuken kan zelfs als hij klein en bescheiden is zijn vele rollen vervult met een minimum aan gedoe. Waar ruimte schaars is en al je rommel in de keuken verborgen is achter slimme opbergoplossingen, kan een vleugje kleur en interesse in je keuken de kamer tot leven brengen. ‘The Lighthouse‘ op slechts 30x20cm is een klein, maar prachtig landschapsschilderij. Je proeft bijna de zoute zeelucht en de verse ‘vangst van de dag’ die in het vissersschip naar binnen wordt gehaald.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *