Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Eetkamerstoelen kiezen? Dit zijn de nieuwste trends

Eetkamerstoelen kiezen? Dit zijn de nieuwste trends

Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Misschien ben je er inmiddels achter dat dit nog best wel eens een lastige klus kan zijn. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel verschillende varianten op de markt. Daarom nemen we je in dit artikel mee in de nieuwste trends!

Trend 1: Alles kan!

Met eetkamer stoelen kun je veel verschillende kanten op. Zo kun je kiezen voor opvallende eetkamerstoelen of juist simpele, rustige eetkamerstoelen. Wanneer je op zoek bent naar eetkamerstoelen die niet zo in het oog springen, dan kun je het beste kiezen voor strakke stoelen. De keuze is reuze! Ga bijvoorbeeld voor stoelen van hout, metaal of leer.

Trend 2: Een bank in plaats van stoelen

De laatste jaren zien we hem steeds meer: een bankje aan de eettafel in plaats van stoelen. Hartstikke hip dus en ook nog eens erg praktisch! Met een bank worden namelijk meer zitplaatsen gecreëerd dan met stoelen. Je hebt banken met en zonder rugleuning om uit te kiezen.

Trend 3: Industriële stoelen

Een industriële inrichting is al een aantal jaren populair en tegenwoordig zien we deze stijl ook steeds vaker terugkomen bij eetkamerstoelen. Denk dan aan eetkamerstoelen van leer en metaal of staal. Je kunt kiezen voor industriële stoelen met hele grove materialen, of juist voor stoelen met wat kleinere industriële accenten. En wist je dat deze stoelen in ieder interieur prachtig kunnen staan, ook wanneer je geen industriële inrichting hebt?

Trend 4: Verschillende soorten stoelen

Het is natuurlijk heel mooi als alles in je interieur één geheel is en mooi bij elkaar past, maar dat kan er soms ook een beetje saai uitzien. Daarom zien we steeds vaker dat men kiest voor verschillende soorten eetkamerstoelen. Zo creëer je een heel speels effect! Let er wel op dat het niet te rommelig wordt en dat je kleuren, materialen en stijlen kiest die bij elkaar passen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *