Maastricht magazine >
entertainment

Gadgets voor onder de boom

Gadgets voor onder de boom

Stiekem kunnen we tegenwoordig niet meer zonder onze i-gadgets. Van ‘sochtends vroeg tot ‘savonds laat houden we een iPhone of iPad in onze handen. E-mailen, facebooken, instagrammen, muziek luisteren of nieuws checken. Daardoor is een kerst cadeau in de vorm van een tech gadget een schot in de roos. Kan een vrouw nooit teveel schoenen hebben, geldt dat ook voor tablet cases, telefoonhoesjes en koptelefoons. Je favoriete accessoire moet tenslotte wel perfect bij je outfit passen!

Artikel begint onder de advertentie

Voor de minimalistische fashionista of Rihanna fan zijn er de phone cases van Les (Art)ists, een label dat je misschien wel kent van de shirts met rugnummers. Denimfanaten met een zwak voor muziek staan te popelen om een House of Marley koptelefoon uit te pakken, terwijl je de romantische ziel blij maakt met een iPad case vol bloemen van Dolce & Gabbana. Een Liebeskind Berlin hoesje in metallic goud voor de glamour girl en een Ipad mini hoes met extra functies voor de workaholic. Liefhebbers van leer trakteer je op accessoires van Fred de la Bretonière, vrolijke types op Kate Spade en stoere chicks op Louboutin. Ook leuk: met stof omweven oplaadkabels. Zo weet je altijd welke kabel van wie is!

 margiela Dolce&Gabbana1  Liebeskind_telefoonhoes

Van links naar rechts: iPhone case van Les (Art)ists, iPad hoes van Dolce & Gabbana en telefoonhoes van Liebeskind Berlin.

Schermafbeelding 2013-12-22 om 10.04.40 Fred_iPad_holder  

iPad mini Booq met notitieblok en ruimte voor visitekaartjes en Fred iPad Holder van leer.

Schermafbeelding 2013-12-22 om 11.27.54   KateSpade  Schermafbeelding 2013-12-22 om 11.14.30

Van links naar rechts: pencil case en naughty & nice glitterhoesje van Kate Spade, iPad case met studs van Louboutin.

iPhonekabel1

iPhone kabels in verschillende kleuren en motieven.

Foto boven: House of Marley Rise Up hoofdtelefoon in denim uitvoering.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Fred de la Bretonière. Hoesjes van Les (Art)ists koop je bij Daad Amsterdam, Liebeskind Berlin bij Nina’s Boutique. Dolce & Gabbana en Louboutin bestel je online bij Net à Porter, Kate Spade bij Nordstrom. Booq vind je bij iPad-Center, de kabels bestel je bij Freshcables en House of Marley heeft een eigen webshop.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *