Maastricht magazine >
entertainment

Drank en drugs op 10 maart bij Dominicanen

Drank en drugs op 10 maart bij Dominicanen
Artikel begint onder de advertentie

Op vrijdag 10 maart kun jij voor een dosis drank, drugs en meisjes terecht bij boekhandel Dominicanen in Maastricht. Columnist Rob Hoogland (De Telegraaf) en Arthur van Amerongen (de Volkskrant, HP/De Tijd geven een lezing naar aanleiding van hun gezamenlijke boek. Net als in Het Grote Foute Jongens Boek passeren deze middag alle denkbare onderwerpen de revue: de wereld van de media, voetbal, de grachtengordel, meisjes, politiek, drank & drugs, literatuur en meer.

Onverbloemde meningen

Rob Hoogland en Arthur van Amerongen vertegenwoordigen twee verschillende werelden. Wat deze twee grote foute mannen verbindt, is humor, spitsvondigheid en maling aan politieke correctheid. Zij zeggen onverbloemd wat zij vinden en passen daarbij vaak het stijlmiddel van de satire toe. In het voorwoord schrijft Mark Rutte: ‘Dat een Volkskrant- en een Telegraafcolumnist samen een boek schrijven, dat is net zoiets als een Ajax- en een Feyenoordsupporter die samen een feestje geven, of de PvdA en de VVD die samen een kabinet vormen.’

het grote foute jongens boek

Lezing Het Grote Foute Jongens Boek bijwonen

Het Grote Foute Jongens Boek (€ 19,99) is verschenen bij Pepper Books. Je koopt het bij boekhandel Dominicanen. En hier vindt dus ook op vrijdag 10 maart de lezing plaats. Dat is om 16 uur. Toegang is gratis.  Tik jij een gesigneerd exemplaar op de kop? Scroll naar beneden voor meer informatie over boekhandel Dominicanen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *