Maastricht magazine >
entertainment

Honing en boek voor Louis Vuitton

Honing en boek voor Louis Vuitton

Dat modehuis Louis Vuitton niet alleen goed is in kleding, tassen en accessoires ontwerpen laten ze dit seizoen niet één keer maar wel twee keer zien. Zo is er de Louis Vuitton honing, die ‘La Belle Jardiniere’ gaat heten. Deze lekkernij heeft het label zelf geproduceerd door bijenkorven op het dak van de Louis Vuitton winkel aan de Champs-Elysees te zetten. De honing zit in een ouderwets potje met het opschrift: ‘Produit a Paris Par Louis Vuitton’.

Artikel begint onder de advertentie

Daarnaast komt er ook een interieurboek uit van het merk. Het boek heet ‘Louis Vuitton: Architecture And Interiors’ en zal vooral gaan over de speciale architectuur en interieurontwerp van de winkels van het modehuis. Het boek zit vol met schetsen, interviews en illustraties. Voor de echte luxepaarden onder ons is het boek ook verkrijgbaar in een limited edition, waarin je naast het boek ook een bijpassend doosje van goud, zilver of koper krijgt met de Louis Vuitton monogram print erop.

De honing is helaas niet te koop maar alleen beschikbaar voor vrienden en familie van Louis Vuitton. Het boek van Louis Vuitton vind je in de winkels van het merk.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *