Maastricht magazine >
entertainment

Hoofdredacteur Cécile Narinx schrijft een boek

Hoofdredacteur Cécile Narinx schrijft een boek

Vers van de pers. Of beter gezegd, vers van Twitter. In onze timeline verscheen vanmorgen plotseling een tweet van Elles Beijers, editor voor de online Glamour met de volgende tekst: Wat onwijs cool dat @elleeditor een boek gaat schrijven! Met een wat angstige reply Hoe weet je dat? van @elleeditor’s kant konden wij op onze modische klompen aanvoelen dat we hier een kleine scoop te pakken hadden (even voor de niet-twitteraars onder ons, @elleeditor is Cécile Narinx, hoofdredacteur van onze Nederlandse ELLE).

Geweldig nieuws. Het boek gaat ‘Geluk is een jurk’ heten en zal in februari 2012 in de winkels liggen. In het boek gunt Cécile Narinx de lezer een blik achter de doorgaans zo streng gesloten schermen van de modewereld.

Artikel begint onder de advertentie

Ze vertelt hoe het er werkelijk aan toe gaat bij de grote shows in Parijs en Milaan, welke mode-mores er heersen en hoe groot het belang van de juiste tas is. Ze laat haar licht schijnen over legendarische ontwerpers en mode-iconen, geeft haar ongezouten mening over heikele kwesties, maar ze kijkt ook terug op haar mooiste ervaringen en geeft – absolute primeur – haar lievelingsadressen prijs. En last but not least vertelt ze hoe je intens gelukkig kunt worden van een jurk.

Wij kunnen niet wachten!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *