Maastricht magazine >
entertainment

Inspirerend boek van Face Hunter

Inspirerend boek van Face Hunter

Wie fan is van streetstyle fotografie zal naast The Sartorialist ook regelmatig een bezoekje brengen aan Face Hunter, de o zo populaire blog van Yvan Rodic. Wie liever offline bladert heeft geluk, Thames & Hudson brengt namelijk zijn tweede boek uit: ‘A Year in the Life of Face Hunter’. En wat een jaar! Yvan bezocht gemiddeld zo’n 2 tot 3 verschillende landen per week en maakte 10 rondjes om de wereldbol met zijn camera in de aanslag. De droom van iedere fotograaf, globetrotter en fashionista.

Artikel begint onder de advertentie

Het leuke aan dit boek is dat het niet alleen om mooie plaatjes draait die interessant zijn voor modemensen. Doordat het is ingedeeld op basis van 30 steden kom je aan de hand van de foto’s meer te weten over de dresscodes, vibes en cultuur van deze metropolen. Een bron van inspiratie als je nog een bestemming zoekt voor je volgende shoppingtrip.

Naast de foto’s geeft ‘A Year in the Life of Face Hunter’ ook een kijkje in het leven van de bekende streetstyle fotograaf. Het is zijn persoonlijke reisdagboek. Het hoge real-life gehalte maakt het boek toegankelijk. Wat mij betreft een goed alternatief om mensen te kijken nu we door het regenachtige weer nog niet massaal de terrassen op kunnen!

Voor een gesigneerd boek of een kans om door Yvan himself gekiekt te worden ga je morgen naar the American Book Center in Amsterdam. Daar vindt om 15.00 een signeersessie plaats.

Face Hunter1 J3648x2736-33568
J3648x2736-198679_cc IMG_7129_11 IMG_9560

Foto’s © Yvan Rodic

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *