Maastricht magazine >
entertainment

Koptelefoons van Molami

Koptelefoons van Molami

Als je er graag fashionable bij loopt als je van je playlist geniet, dan kies je voor Molami. De Zweedse Maria von Euler is van oorsprong industrieel ontwerper, maar ze keek het gebruik van materialen om het vrouweiijke lichaam te flatteren af van de modewereld. Het resultaat zijn drie bijzondere koptelefoons, die met oog voor detail zijn gemaakt. Eerder fraaie accessoires dan functionele gadgets. Pleat is een groot model dat volgens Molami je bone structure flatteert, Bight een klein model voor in je oor met een knoopdetail van leer en een zilveren of gouden afwerking. Beiden mooi uitgevoerd, maar niet echt nieuw qua vorm.

Artikel begint onder de advertentie

Wel bijzonder is Twine, een soort van haarband gemaakt van zijde en chiffon. Alleen het kabeltje geeft weg dat je naar muziek luistert. Het is fijn dat Molami er ook aan heeft gedacht dat we best veel bellen. Dankzij een microfoontje en afstandsbediening switch je gemakkelijk van luister- naar kletsmodus.

 

Molami_koptelefoon_pleat Molami_koptelefoon_bight Molami_twine_koptelefoon_wit

Links Pleat in wit nappaleer met goud, in het midden koptelefoon Bight in stingray zwart en zilver en rechts een witte uitvoering van Twine.

Foto boven: Molami Twine in zwart met details van goud.

Scroll naar beneden voor winkels die de koptelefoons van Molami verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *