Maastricht magazine >
lifestyle

Fijne kado’s van Marc by Marc Jacobs

Fijne kado’s van Marc by Marc Jacobs

We leven in het i-tijdperk; iedereen heeft tegenwoordig een iPad, iPhone of iPod. En omdat we niet meer zonder onze gadgets kunnen, slepen we ze overal mee naartoe. Van zakelijke lunch tot middagje shoppen of een avond op de bank, de wereld moet altijd binnen handbereik zijn. Fijn dus als je iDinges goed beschermd is tegen ongelukkige ontmoetingen met harde tegels of rondslingerende pennen. Maar ook handig als je jouw telefoon terug weet te vinden tussen al die identieke modellen op tafel. Een unieke case is dan ook onmisbaar. Dat maakt het uitzoeken van kadootjes voor Sinterklaas en Kerstmis dit jaar lekker simpel! Je maakt iedereen gegarandeerd blij met de tech gadgets van Marc by Marc Jacobs.

Artikel begint onder de advertentie

De cases toveren een glimlach op je gezicht als je naar je telefoon kijkt. Frisse kleuren en verrassende ontwerpen met een flinke dosis humor. En ook nog helemaal fashion verantwoord, want niet voor niets al enkele keren gespot door Tommy Ton. Naast cases vind je in de collectie ook bijzondere koptelefoons en USB sticks.

Zoals je misschien wel weet ben ik dol op konijntjes. En roze is een van mijn favo kleuren. Op mijn eigen verlanglijstje staat dus een Marc by Marc Jacobs item van Katie Bunny, een neon-roze konijntje met een hartje als neus.

MarcbyMarcJacobs_iPhone_case_kisses1 MarcbyMarcJacobs_Ipad_case1 MBMJ_KatieBunny_USB1 MarcbyMarcJacobs_koptelefoon_hart1

Van links naar rechts: Stripey Lip iPhone case, ipad case van neopreen, Katie Bunny USB stick en koptelefoon in de vorm van hartjes.

Op zoek naar accessoires voor iemand die niet van snoepkleurtjes houdt? Ook daar heeft Marc by Marc Jacobs aan gedacht!

MBMJ_iPhonecase_hond MarcbyMarcJacobs_iPad_case_grijs MBMJ_USBstick MarcbyMarcJacobs_iPhone_case

Van links naar rechts: Shorty Dog Iphone case, grijze iPad case, Shorty Dog USB stick en Graffiti iPhone case.

Foto boven: Pickles iPhone case

Je koopt deze geweldig leuke accessoires bij Aim in Maastricht. En zoals we van deze winkel gewend zijn is de keuze reuze, dus ter plekke zijn er nog veel meer varianten en kleuren om uit te kiezen. One-stop-shopping, hoe heerlijk!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *