Maastricht magazine >

 
lifestyletip

Het ultieme cadeau voor je partner: een adventsbox

Het ultieme cadeau voor je partner: een adventsbox

Vind jij het ook zo lastig om keer op keer een écht leuk cadeau voor je partner te vinden? En weet jouw vriend eigenlijk nooit wat hij nou wil hebben? No worries: we hebben het ultieme cadeau voor je partner gevonden, namelijk een adventsbox! Adventsboxen zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden en dat is niet voor niets het geval. In dit artikel lees je er meer over en geven we je een tip voor een heel tof exemplaar voor jouw lover.

Wat zijn adventsboxen precies?

Misschien heb je geen idee wat een adventsbox precies is, maar gaat er wel een belletje rinkelen bij het woord ‘adventskalender’. Een adventskalender is een kalender met 24 vakjes waarachter een chocolaatje zit. In de maand december mag je iedere dag tot en met 24 december een vakje openen om het chocolaatje op te eten. Bij een adventsbox is het principe hetzelfde als bij een kalender; hierbij gaat het echter om 24 cadeautjes die je mag uitpakken. Hoe leuk is dat? Door de jaren heen zijn er al heel wat adventsboxen bedacht, waaronder The Alpha Men Adventsbox voor mannen.

Over die adventsbox vertellen we je later meer, want hoe tof is het dat er ook voor vrouwen volop keuze is wanneer het om adventsboxen gaat. Misschien ken je de adventsbox van de Bijenkorf al wel, een van de meest gewilde boxen van deze periode. In deze box vind je talloze verzorgingsproducten en make-up zoals mascara van MAC en oogschaduw van Charlotte Tilbury. De adventsbox van Rituals is ook een box die veelvuldig wordt gekocht door en voor vrouwen. In deze box vind je, vanzelfsprekend, de lekkerste producten en kleinverpakkingen van Rituals. Een echte verrassing voor iedereen die fan is van het assortiment van dit Nederlandse merk.

Koop een adventsbox voor mannen: de voordelen

Hierboven schreven we al even over The Alpha Men Adventsbox. Wanneer je op zoek bent naar een tof cadeau voor je vriend, broer of vader dan zit je met deze adventsbox helemaal goed. Twijfel je nog of zo’n box een passend cadeau is? Denk dan even aan de volgende voordelen van een adventsbox:

 • Wanneer je een adventsbox geeft, geef je niet één maar 24 cadeaus. Hoe leuk is dat? Daar is de ontvanger sowieso blij mee!
 • Met 24 cadeaus moet er altijd een product tussen zitten waar je (of de ontvanger) blij mee is, helemaal wanneer je een box binnen een bepaalde niche aanschaft.
 • Een adventsbox is een echte verrassing omdat je geen idee hebt wat erin zit. Dat betekent dat je in december tot en met 24 december iedere dag verrast wordt met diverse soorten cadeaus. Van verrassingen worden mensen blij; het is zelfs goed voor je brein om af en toe verrast te worden.
 • Koop je speciaal een adventsbox voor mannen dan zit je 9 van de 10 keer sowieso goed. Wedden dat je vriend, man of collega zo’n box hartstikke leuk vindt?
 • Er is voor ieder budget wel een adventsbox te vinden. Of je nu €50 uitgeeft of eerder zat te denken aan €100 – je kunt sowieso een leuke box scoren.
 • Vrijwel iedere adventsbox is goedkoper dan de waarde van de inhoud. Dat wil zeggen: je betaalt voor de box minder dan dat alle producten samen waard zijn. Er moet iets tegenover het verrassingseffect staan toch?

The Alpha Men Adventsbox voor mannen

Ben je op zoek naar een passende adventsbox voor mannen? Check dan zeker eens The Alpha Men Adventsbox. Deze adventsbox is samengesteld door de experts van The Alpha Men, een (web)shop waar kwalitatieve verzorgingsproducten centraal staan. Hier scoor je alleen A-kwaliteit producten van unieke merken die je niet snel ergens anders ziet. Dat maakt The Alpha Men net even anders dan anders. Je kunt je dus wel voorstellen dat een adventsbox van zo’n shop extra tof is wanneer de box zoveel bijzondere merken en producten bevat.

Hoewel we je niet gaan vertellen wat er exact in The Alpha Men Adventsbox zit, is het leuk om te weten dat je hierin vooral verzorgingsproducten kunt verwachten. Denk aan shampoo, douchegel, scheerschuim, deodorant en meer. Daarnaast zul je er af en toe een leuk lifestyleproduct in vinden, zoals een heerlijke The Alpha Men IPA. De inhoud van de box is €153 waard, maar je hoeft er slechts €49 voor te betalen. En dat voor maar liefst 24 cadeaus! gemiddeld betaal je dus iets meer dan €2 per cadeautje en daar kun je niets van zeggen. Kortom: zoek je nog een leuk cadeau voor je partner of een andere man in je leven (je vader, broer of buurman)? Dan is The Alpha Men Adventsbox zeker iets voor jou.

Gerelateerde blogs

  Reacties (0)

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *