Maastricht magazine >
lifestyle

In love met John’s

In love met John’s

Bellen en ophangen dat is wat John’s doet. De meest eenvoudige telefoon ter wereld. Een Nederlands fabrikaat. Gewoon om te bellen. Ondertussen? Te hip!

Schermafbeelding 2011-06-12 om 15.01.28

John’s op de toonbank bij SPRMRKT te Amsterdam. Scroll naar beneden voor de adresgegevens van SPRMRKT. John’s is all your voor 79,95 euro.

Gerelateerde blogs

    Reacties (1)

    1. Die gezichten soms…als ik zeg dat een sms sturen zinloos is, en dat als ze me wat te melden hebben en me niet willen bellen, er maar een mail moet worden gestuurd die ik wel zal bekijken als ik thuis ben…. De batterij hoef ik maar eens in de week op te laden. Doordat er geen telefoonnummers zijn opgeslagen valt ook de impuls weg om snel even iemand eens te bellen. De telefoonkosten zijn daarmee enorm gedaald. Van het “data tegoed” dat standaards in ieder abonnement zit gebruik ik uiteraard NUL en daarom zou een inschakelbare hotspot wel handig zijn zodat occasioneel deze eens kan worden ingezet. PUNKT maakt zoiets maar ik blijf zolang als ie het doet maar fijn deze John’s phone gebruiken en koop er denk ik weer een zodra hij het begeeft. Hij staat trouwens enkel aan als er telefoonverkeer te verwachten is en voor de rest niet. Wat een rust!

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *