Maastricht magazine >
lifestylefashion-news

In love met Timothy Goodman X Colette

In love met Timothy Goodman X Colette

Ik beloofde vorige week al een blogje over Timothy Goodman (zie blogje over de etalages van Colette). Nu, een week later, ben ik alleen maar nog meer verliefd op deze New Yorker. Op zijn handgeschreven verhalen (ik hou nu eenmaal van tekst, letters, woorden) die hij op Instagram post onder de naam ‘Memories of a girl I never knew’. Die werken zijn nu all over te bewonderen bij Colette in Parijs.

Artikel begint onder de advertentie

 

Schermafbeelding 2015-02-13 om 07.32.43

Deze zin zo lekker: ‘Go ahead and just block her. Delete everything ever! Feel better? No? Now go cry.’


Schermafbeelding 2015-02-13 om 07.33.30

De werken van Timothy Goodman zijn bij Colette te zien en te koop.


Timothy Goodman is een deigner, illustrator en art director. Hij werkt voor merken als Airbnb, J.Crew, Nike and The New York Times. Voor zijn werk is hij beloond met meerdere awards. In navolging op zijn succesvolle project 40 Days of Dating, waarvan hij de filmrechten aan Warner Bros heeft verkocht, is hij het project ‘Memories of a Girl I Never Knew’ gestart. Aanleiding was een relatie die anders liep dan dat hij had gehoopt. De expositie bij Colette is een vertaling van de handgeschreven verhalen die hij op Intsagram plaatste.

De werken zijn natuurlijk ook te koop bij Colette. Je kunt kiezen tussen een poster of exemplaar op hardboard op aluminium. De posters Timothy Goodman  X Colette zijn ook online te koop. Ben jij meer van wearable art? Dan zijn het mogelijk de t-shirts die jouw voorkeur hebben.

 

Schermafbeelding 2015-02-13 om 07.35.00 Schermafbeelding 2015-02-13 om 07.34.32

T-shirts Timothy Goodman X Colette zijn ook online te koop

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *