Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Kringloopkoopjes september 2020

Kringloopkoopjes september 2020

September vloog voorbij en aan het einde van de maand had ik eigenlijk nog niet heel veel koopjes gescoord, omdat ik druk bezig huis was in huis. In plaats van de kringloop heb ik wel meerdere keren de bouwmarkt bezocht, omdat ik echt graag mijn muren weer grijs wilde hebben.

Bovenstaande items kocht ik bij Noppes in Zwaag. Eigenlijk kocht ik het bordje als klef grapje. Wij zagen de humor er wel van in.

Het bordje kreeg een plekje in huis samen met een gekke fotokaart van Readshop in een lijstje van Leen Bakker.

Bij het tweede bezoekje kwam ik thuis met onderstaande spulletjes.

Op de trendy waaier zat een soort mini droogboeketje. Voor €0,50 nam ik hem mee. Hoewel droogbloemen ook echt helemaal iets van nu is vind ik persoonlijk de combi niet heel mooi, dus verwijderde ik de droogbloemen zodat de waaier beter bij mijn andere waaiers past.

De kapstok op de foto kocht ik eerder al eens bij Action, maar helaas is hij alweer uit het assortiment. Dus toen ik hem zag liggen verdween hij direct in mijn winkelmandje, voor de petten collectie van onze jongste. Hieronder zie je hoe de kapstok in ons vorige huis hing.

En onderstaand dan mijn trots van deze maand:

De glazen vaas die ik kocht voor €1,50 heb ik met een spuitbus mat zwart (van Action) zwart gespoten en voorzien van wat donkerdere pluimen (Wibra).

Zoals je ziet komt de vaas helemaal tot zijn recht op de nieuwe kasten die we in september hebben geplaatst.

Dat was het weer voor deze maand, met maar weinig kringloopkoopjes. Maar wat ik kocht vond vrijwel gelijk een mooie plek in huis! Nu op naar de volgende maand, wie weet wat we dan allemaal weer tegen komen. Het kringloop weekend hebben we helaas gemist dit jaar, maar ik denk dat er vast nog wel wat leuke koopjes over zijn voor de rest van oktober.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *