Maastricht magazine >

 
lifestyletip

Leuke manieren om een tegoedbon cadeau te geven

Leuke manieren om een tegoedbon cadeau te geven

Het kan soms erg moeilijk zijn om voor iemand een gericht cadeau te zoeken. Zeker als je niet zo heel goed weet waar die persoon eigenlijk van houdt, kan het verstandiger zijn om een cadeaubon te geven. Daarnaast is het ook ideaal als je last-minute nog een cadeau moet regelen. Toch kan ik mij voorstellen dat je dit wellicht wat ‘saai’ vindt om te geven, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! In deze blog daarom leuke manieren om een tegoedbon cadeau te geven.

Cadeaubonnen opties

Laten we allereerst beginnen met het geven van ideeën wat betreft cadeaubonnen. Tegenwoordig heeft bijna ieder bedrijf namelijk wel een cadeaubon, dit maakt de keuze dan ook reuze. Misschien wil je wel een leuke tegoedbon geven voor zijn of haar favoriete kledingwinkel, of misschien een bioscoopbon voor de bioscoopfanaat? Ook zijn er veel leuke cadeauboxen te vinden voor bijvoorbeeld een high tea, een diner of een hotelovernachting. Weet je niet precies waar hij of zij nou om staat te springen, dan kun je met geld uiteraard nooit verkeerd gaan.

Cadeaubon voor een nieuwe woning

Hierboven zien we een leuke manier om een cadeaubon te geven aan mensen die bijvoorbeeld een nieuw huis hebben gekocht of gaan samenwonen. We zien een pallet (onderzetter) met daarop drie doosjes waaronder een luciferdoosje, een opgerold stukje stof en een klein poppenhuis stoeltje. Het geheel zit vastgebonden met een touwtje. De cadeaukaart kun je in het luciferdoosje steken.

Tegoedbon voor zijn of haar favoriete restaurant

Gaat de persoon waar je een cadeautje aan wilt geven graag uit eten? Verras deze dan met een tegoedbon van een leuk restaurant in de buurt, of zijn of haar favoriete restaurant. In het voorbeeld zien we de ideale manier om een tegoedbon te geven aan wie gek is op taco’s. Als je de link in deze pin volgt kom je bij een printable versie hiervan uit. Printen, knippen, plakken, cadeaukaart erin en klaar!

Cadeaukaart of geld in een autootje

Dit voorbeeld kun je op verschillende manieren stijlen, passend bij de gelegenheid waarvoor je een cadeaukaart of geld wilt geven. Geef hem op deze manier als iemand geslaagd is, of als verjaardagscadeau voor iemand die gek is op auto’s. Het leukste is om dan te kiezen voor een speelgoedauto in zijn of haar favoriete automerk.

Daarnaast kun je dit idee natuurlijk ook bij andere gelegenheden gebruiken met wat kleine aanpassingen. Gaat er iemand trouwen? Hang dan mini blikjes achter de auto en vergeet ook zeker niet een ‘just married’ bord. Voor een date night kun je de auto bijvoorbeeld weer voorzien van een Netflix- of bioscoopkaart, of met een tegoed voor een restaurant.

Een cadeaubon voor de koffieliefhebbers

Is hij of zij gek op koffie en ook regelmatig te vinden in een koffiebar, dan is dit de ideale manier om hiervoor een tegoedbon cadeau te doen. Er is ook hier een printable versie van, waardoor je alleen nog maar hoeft te printen, knippen, plakken en je cadeaukaart er in te stoppen. Ideaal!

Cadeaukaart in een fotolijstje

Een eenvoudige maar leuke manier om een cadeaukaart te geven is in een fotolijstje. Stop er een leuk printje in, eventueel een stukje vrolijk inpakpapier, of print een leuke quote. Stop hier de cadeaukaart bij in en versier het lijstje nog extra naar wens met bijvoorbeeld vlaggetjes geknipt van papier.

Bioscoopbon cadeau

Hoe geef je het beste een bioscoopbon cadeau? In een bakje popcorn natuurlijk! Koop een popcorn bakje of maak er zelf eentje door een doos te versieren met wit en rood papier. Voeg alleen popcorn toe en steek hier de bioscoopkaart in, of maak er een mand met verschillend lekkers van. Verpak het in transparant inpakpapier, doe er een leuke strik omheen en je cadeau is klaar om iemand blij te maken.

Gerelateerde blogs

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *