Maastricht magazine >

 
lifestyle

Op vakantie met Agent Provocateur

Op vakantie met Agent Provocateur

Ondertussen een beetje uitgekeken op je kofferset van Louis Vuitton? Of kan zo’n hypermoderne kofferset van plastic je niet bekoren? Dan zijn de koffertjes uit de beachcollectie van Agent Provocateur vast iets voor jou. in zwart leer met gouden details en met een klassiek uiterlijk. Maar toch ook van alle moderne gemakken voorzien. Want je hoeft er niet mee te slepen als je weer eens veel te veel meeneemt, er is een trolley die je gewoon achter je aan kunt rollen. Naast de trolley zijn er nog een beautycase en een groot koffer. De koffers zijn prachtig afgewerkt en de binnenkant is voorzien van een mooie zijden voering met een vintage printje. Het merk kan dus duidelijk meer dan alleen pikante lingerie maken!

Helemaal dol op het printje aan de binnenkant? Agent Provocateur heeft het ook verwerkt in een bikini die deel uit maakt van dezelfde collectie.

agent_provocateur_beautycase Agent_provocateur_trolley Agent_Provocateur_bikini

Je koopt de beach collectie via de website van het merk. De verleidelijke lingerie koop je sinds 18 november gewoon bij de Bijenkorf in Amsterdam.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *