Maastricht magazine >

 
lifestyletip

Op zoek naar een cadeau? Geef een cadeaupakket!

Op zoek naar een cadeau? Geef een cadeaupakket!

Binnenkort een verjaardag? Of heeft iemand in je omgeving een nieuwe baan? Denk dan eens aan het geven van een cadeaupakket. Voor een leuke gelegenheid of gewoon zomaar; iedereen wordt blij van een cadeau. Mocht je niet zo goed weten wat je kan geven dan zijn kant-en-klare cadeaupakketten van bijvoorbeeld Charles.nl ideaal. In deze blog delen we een aantal leuke voorbeelden die je cadeau kunt doen.

Brievenbus borrelpakket

Een borrel doen op afstand, bijvoorbeeld met thuiswerkers? Dan is deze brievenbus borrelpakket ideaal. Er zit genoeg in voor een borrel voor een persoon; een rode wijn flacon voor één glas, een luxe notenmix, popcorn en een marshmallow chai latte chocoladereep. Is de ontvanger meer van de witte wijn of drinkt deze geen alcohol? Ook hiervoor zijn varianten gemaakt op deze box. Prijs: €10,95 exclusief verzendkosten á €3,95.

Mag het pakket wel een tikje luxer? Dan kun je kiezen voor bovenstaand borrelpakket. Dit pakket bevat een flacon voor één glas witte wijn, olijven, een luxe borrelnoten mix, twee ice popsicles (ijsjes) in de smaak citroen en een leuk borrelspel met 40 recepten en 60 vragen voor tijdens de borrel. Deze variant is er ook in het alcoholvrij of als een tropisch cocktailpakket met mojito, mojito ijs en een strandbal in plaats van borrelspel. Prijs: €14,95 exclusief verzendkosten á €3,95.

Grotere cadeaupakketten

Zoek je een cadeaupakket met natuurlijke producten? Dan zit je goed met de Go Green borrelpakket; zeker als je van olijven houdt. In deze box zit een organic rode wijn, een flesje met verse appel- en vlierbessensap, een zakje veggie chips, tapenade van groene olijven met knoflook, Italiaanse olijvenmix en crispy olijvencrackers. Prijs: €28,95 exclusief verzendkosten.

Wat dacht je van bovenstaande tapas cadeaupakket? Hier zit alles in voor een gezellige middag of avond met tapas. In dit pakket zit een fles Neropasso wijn, een stuk Manchego kaas, droge Fuet worst, toastjes, patatas fritas, olijvenmix, aioli en een pomodori tapenade. Ook aan de aankleding is gedacht, want naast al het lekkers bevat dit pakket ook een houten tapasplank en drie aardewerk tapasbakjes. Als dat geen feest op tafel is! Prijs: €34,95 exclusief verzendkosten.

Last but not least: het ”Lekker thuis genieten” cadeaupakket. Zoals de naam al doet vermoeden, zit er in dit pakket alles om thuis lekker te kunnen genieten van een borrel. In het pakket zit een cava, patatas fritas, toastjes, pomodori tapenade, tapenade van groene olijven met knoflook, een Italiaanse olijvenmix en om de sfeer compleet te maken nog servetten en een leuke kaarsenset met daar op ”lekker thuis” en ”geniet.” Prijs: €29,95 exclusief verzendkosten.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *