Maastricht magazine >
lifestyletip

Telefoon repareren? ThePhoneLab maakt hem dezelfde dag! – Review

Telefoon repareren? ThePhoneLab maakt hem dezelfde dag! – Review
Artikel begint onder de advertentie

Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder onze telefoon. We kunnen er dan ook flink van balen wanneer deze niet meer werkt. Zeker omdat we allemaal wel eens hebben gehoord of meegemaakt hoe lang je een telefoon kwijt bent wanneer je deze laat repareren. Je telefoon een week of weken kwijt zijn is tegenwoordig echt een no-go, we doen er namelijk echt alles mee en gaan liever niet meer de deur uit zonder. Het is onze wekker, navigatie en uiteraard het middel om in contact te blijven met dierbaren. Je kan tijdelijk een oude telefoon gebruiken als je deze nog bewaard hebt maar dat geeft vaak een hoop gedoe. Belangrijker nog; het is niet meer nodig want ik heb dé oplossing voor jullie gevonden, namelijk ThePhoneLab. Meer weten? Lees dan vooral verder.

ThePhoneLab voor snelle telefoon reparaties

Helaas ben ik een van de vele die een telefoon op de grond heeft laten vallen met een grote scheur in het scherm als gevolg. De scheur was behoorlijk aanwezig maar ik had geen zin om deze op te sturen en hem vervolgens voor langere tijd kwijt te zijn. Gelukkig kwam daar ThePhoneLab om de hoek kijken; zij begrijpen dat het enorm vervelend is als je telefoon stuk is en dat je deze niet lang kwijt wilt zijn wanneer je hem laat repareren.

Zij maken je telefoon daarom veelal dezelfde dag. Voor de meest voorkomende reparaties hebben ze zelfs een 30 minuten service belofte waardoor je na een halfuur alweer buiten staat met een gerepareerde telefoon! Hoe te gek is dat? Zo lang kunnen we onze telefoon nog net missen ;-). Uiteraard is de 30 minuten service niet in alle gevallen mogelijk maar dit wordt dan ook duidelijk aangegeven online of in de winkel. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt, er is een ThePhoneLab in Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en maar liefst 4 winkels in Amsterdam.

Repareren telefoon of tablet

Er zijn meerdere reparaties mogelijk bij ThePhoneLab. Naast het maken van je scherm kunnen zij bijvoorbeeld ook de achterkant vervangen, je camera repareren of je batterij vervangen. Heb je ander soort schade of heb je geen idee wat er met je telefoon aan de hand is? Dan kun je ook bij hen terecht en stellen zij gratis en vrijblijvend een diagnose. Niet alleen voor je telefoon, maar ook voor je tablet. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan want je hoort vooraf de kosten en kiest zelf of je dit wilt doen of niet. Doordat ze op basis van no cure, no pay werken betaal je geen kosten wanneer de reparatie helaas niet gelukt is. De enige uitzondering op deze regel is het repareren van waterschade.

ThePhoneLab Haarlem

Zelf ben ik bij ThePhoneLab aan de Grote Houtstraat in Haarlem geweest. Ik kwam binnen en werd ontvangen door twee vriendelijke medewerkers. Naast mijn eigen telefoon met een kapot scherm had ik ook mijn man zijn telefoon mee omdat zijn USB-C aansluiting kapot leek te zijn. Doordat ik vooraf een afspraak had gemaakt gingen ze gelijk aan de slag met onze telefoons, beginnend bij die van mijn man.

Problemen met USB-C aansluiting Huawei

Wij dachten dat de USB-C aansluiting vervangen moest worden omdat de oplader en andere kabels niet goed meer bleven zitten in zijn telefoon. Het probleem bleek echter veel minder groot; er zat enkel wat stof in zijn aansluiting waardoor de kabels niet goed meer in zijn telefoon klikte. Nadat het stof verwijderd was werkte hij gelukkig weer perfect. Nog leuker is dat dit probleem kosteloos verholpen wordt! Dus mocht jouw oplader niet goed meer blijven zitten door stof breng dan zeker een bezoekje aan ThePhoneLab. Als tip kreeg ik mee dit vooral niet zelf te proberen, maar dat is ook niet nodig als je het toch gratis kan laten doen door een expert.

Kapot telefoonscherm vervangen

Hierna was het de beurt aan mijn telefoon. Niet alleen het scherm zelf werd vervangen maar nog veel meer dan dat, op de foto hieronder zie je het nieuwe onderdeel. Mijn telefoon werd dus zelfs voorzien van een nieuwe batterij! Een bijkomend voordeel want mijn batterij liep steeds sneller leeg. Het vervangen van het scherm duurde ongeveer een uur, daarna was mijn telefoon weer als nieuw. Het was niet nodig om terug te gaan naar fabrieksinstellingen wat ook erg fijn is. Mijn gegevens bleven op de telefoon staan dus hij was gelijk weer klaar voor gebruik. Door de nieuwe batterij kan hij ook gelijk weer een paar jaar mee. Als laatste werden beide telefoons nog voorzien van een Clearplex screenprotector om nieuwe krassen in het scherm te voorkomen.

Mocht je problemen hebben met je telefoon dan kan ik je zeker een bezoekje aan ThePhoneLab aanraden. Ze hebben mij ontzettend goed geholpen en in het uur dat ik er was heb ik al zeker 5 tevreden klanten de deur uit zien lopen. Je wordt geholpen door enthousiaste medewerkers die weten wat ze doen. Mocht je het interessant vinden dan kunnen zij ook goed uitleggen wat ze precies doen, maar je kan ook ondertussen lekker een rondje gaan lopen door de stad.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *