Maastricht magazine >
tip

Jouw iPhone beschermen? Bekijk deze 3 fashionable iPhone hoesjes

Jouw iPhone beschermen? Bekijk deze 3 fashionable iPhone hoesjes
Artikel begint onder de advertentie

Misschien heb jij net als ik een verouderde telefoon en was je al een tijdje aan het wachten op de nieuwe iPhone modellen van Apple. Mijn iPhone 6 is al een tijdje aan vervanging toe en ik moet eerlijk bekennen dat ik enorm uitkeek naar de nieuwe modellen. Nu Apple weer een aantal nieuwe iPhones heeft uitgebracht wil ik graag een nieuwe. Helaas zijn ze weer erg prijzig, dus ik ga kijken of ik hem met een abonnement kan combineren voor een mooie korting 😉

Wil jij ook een nieuwe iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone Xr? Bestel beste dan in combinatie met een abonnement, dat scheelt vaak in de kosten en je hoeft niet het gehele bedrag in één keer te betalen. Kies bijvoorbeeld voor een iPhone Xs bij T-mobile en profiteer van hun deals.

Uiteraard wil je (net als ik) zo lang mogelijk van je telefoon genieten. Om je nieuwe telefoon goed te beschermen is het dan ook aan te raden om een telefoonhoesje en screenprotector te kopen. Je hoesje moet alleen wel een beetje fashionable zijn natuurlijk! Stiekem vinden veel mensen hun telefoon zonder hoesje het mooist, maar als je hem laat vallen ben je zo enkele honderden euro’s kwijt om hem te laten repareren. Bovendien heb je tegenwoordig enorm veel keuze uit hoesjes die je telefoon misschien nog wel mooier maken ook!

Hieronder een paar stijlvolle tips van hoesjes dit je in de officiële Apple winkel kan kopen.

Leren hoesje voor iPhone (€55) – Apple

Siliconenhoesje voor iPhone (€45) – Apple

OtterBox Traction Series-hoesje voor iPhone (€39,95) – OtterBox

Natuurlijk heb je ook enorm veel telefoonhoesjes van andere merken, zoals deze van Marc Jacobs die wij al eens eerder bespraken. Maar je kan het zo gek niet bedenken, ze zijn er zelfs met edelstenen… Maar we hebben hier gekozen voor redelijk betaalbare modellen uit de officiële winkel. Wil je iets exotischer? Check bijvoorbeeld eens Pinterest voor de meest fashionable hoesjes voor jouw nieuwe iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone Xr.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *