Maastricht magazine >
tip

Mijn kleine glimlach geluksmoment

Mijn kleine glimlach geluksmoment
Artikel begint onder de advertentie

Tuurlijk kijk ik uit naar die schoenen die straks door Net à Porter aan de deur worden afgeleverd. Dat ontken ik niet. En zeker zo blij ben ik met de short die ik op dit moment draag. Het grote geluk zit echter voor mij niet in shoppen of in spullen. Ik hou zeker van een goed gevulde kast en een fijne outfit aan mijn lijf, maar een glimlach op mijn gezicht toveren doet dat niet. Het grote geluk zit ‘m in andere dingen. Andere dingen zoals kleine dingen. Kleine dingen die zorgen voor groot geluk. Zoals dat boompje dat dapper op het viaduct groeit. Op de ring waarmee je de Kennedybrug afrijdt richting centrum Maastricht.

Getwijfeld over delen van geluk

Ik heb getwijfeld over het delen van mijn grote geluksmoment. Niet dat ik anderen die glimlach niet gun. Maar ergens weet ik dat het zomaar kan dat iemand meeleest, iemand die mij mijn geluksmoment ontneemt. Niet omdat die persoon mij die glimlach niet gunt, wel omdat het wellicht het werk is van die persoon om te zorgen dat er geen bomen tussen vangrail en brugrailing op het wegdek groeien. Die persoon zou zomaar mijn boompje uit het wegdek kunnen trekken. Dag dappere boom, dag blije glimlach.

boompje op rijweg

Jouw glimlach geluksmoment

Die glimlach verschijnt keer op keer bij het zien van mijn boompje. Ik vind het boompje zo dapper en eigenwijs. Moet ook een sterke gast zijn om voldoende voeding uit het wegdek te trekken. Helemaal als je bedenkt dat het de afrit van een brug betreft die gelegen is in de lucht. Dat boompje is echter zeker niet de enige rariteit die een glimlach op mijn gezicht tovert. Gelukkig maar, wat ben dol op van die kleine geluksmomentjes. En dus wil ik mijn boompje niet langer voor mezelf houden. Stiekem hoop ik dat jij ook jouw grote-glimlach-klein-geluksmoment met mij deelt.

kennedybrug boompje

Voor wie mijn glimlach wil lenen, deel ik graag waar je het boompje vindt. Rij in Maastricht vanaf de kant van de A2 de Kennedybrug op richting centrum. Neem op de brug, nadat je de Maas over bent, de eerst rechts. In de bocht (op de brug) ter hoogte van Stay Okay zie je mijn boompje stralen.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *