Maastricht magazine >
tip

Smeg brengt denim in je keuken

Smeg brengt denim in je keuken

Denimfans opgelet! Presenteerde Auping vorig jaar nog een bed bekleed met denim, deze zomer hou je je favo drankjes koel met de stof. Smeg, de maker van die leuke jaren ’50 koelkasten, heeft namelijk een limited edition koelkast in spijkerstof gelanceerd in samenwerking met fashion label Italia Independent. De ronde, retro vormen staan in contrast met de stoere denimlook. De eerste gedachte die bij mij opkomt is dat het ding er binnen de kortste keren niet meer zo fraai uitziet. Even met vieze vingers dat laatste ingrediënt uit de koeling halen en het kwaad is geschied. Vlekken die je er niet zomaar even afboent. En in de wasmachine stoppen is in dit geval ook geen optie.

Artikel begint onder de advertentie

Volgens Smeg hoef je echter niet bang te zijn voor vlekken of schimmels. En ook die portie bitterballen kun je met een gerust hart bakken. De stof is namelijke behandeld met een innovatief goedje dat blijkbaar wonderen verricht. Het rekent af met vlekken en vieze keukenluchtjes.

Laat je niet misleiden door het retro uiterlijk, het energieverbruik is helemaal van deze tijd. Met een A++ energielabel en volop ruimte voor groente, fruit en wijntjes voldoet de Smeg FAB28 zo’n beetje aan alle eisen. Modieuzer kan een koelkast niet worden lijkt me.

Smeg_koelkast_spijkerstof Smeg_koelkast_denim

Er zijn maar 250 exemplaren, dus als je er een wil moet je snel handelen. De koelkasten zijn deze maand verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *