Maastricht magazine >
tip

Swop & Style event Maastricht

Swop & Style event Maastricht

Bulkt jouw kast ook uit, terwijl je grofweg de helft van de kleding niet meer draagt? Of heb je van die mooie items waar je zelf op uitgekeken bent, maar waar iemand anders helemaal blij van wordt? Dan is het Swop & Style Event iets voor jou. Manon Donners en Tineke Katsipodas, de dames achter dit event, geven kleding, schoenen en accessoires een tweede kans. Omdat al dat moois het verdient om gedragen te worden. Omdat je af en toe wel een frisse wind door je inloopkast mag laten waaien.

Artikel begint onder de advertentie

Hoe het werkt? Je selecteert maximaal 20 kledingstukken die nog helemaal tip top zijn en brengt ze naar Manon en Tineke. Zij bekijken welke items te verkopen zijn en bepalen in overleg een prijs. Jouw spulletjes en die van de andere deelnemers worden vervolgens te koop aangeboden tijdens het Swop & Style Event op 9 juni. Je betaalt een kleine fee voor de handling, maar de rest van de opbrengst is van jou! Kun je die lege hangertjes dus gelijk weer vullen met ‘nieuwe’ aankopen. Laat dat ruilfeestje maar komen!

Op vrijdag 24 mei, woensdag 29 mei, vrijdag 31 mei en woensdag 5 juni kun je je beauties brengen naar de Alexander Battalaan 51 in Maastricht. Het event zelf vindt plaats op 9 juni tussen 13.00 en 17.00 aan de Fort Willemweg in Maastricht. Meer weten? Check dan de Facebook-pagina van Swop & Style Event.

Swopstyle_vintage1

Voorbeeld van beauties die je tijdens het event kunt kopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *