Maastricht magazine >
tip

William Whitecloud in Maastricht

William Whitecloud in Maastricht

Op donderdag 23 mei staat William Whitecloud op het podium in Maastricht. William is de best verkopende metafysische auteur in Australië met onder andere het boek ‘Magisch door het leven’ op zijn naam. Nu niet echt mijn titel, maar ik ben wel benieuwd naar wat deze succesvolle transformatietrainer mij te vertellen heeft. Baal dat ik zelf niet kan op 23 mei. Adviseer iedereen die in de kracht van boeken à la ‘The Secret’ en ‘The Law of Attraction’ gelooft om de drie uur durende training bij te wonen.

Artikel begint onder de advertentie

Om in drie uur te ontdekken waar je overtuigingen vandaan komen, hoe je ze werkelijkheid maakt, inzicht te krijgen in niveaus van het bewustzijn en hoe je bewustzijn bijdraagt aan ervaringen in het leven. Uiteindelijke doel? Een gemakkelijk leven. Een leven rijk aan gezondheid, rijkdom, liefde en persoonlijke expressie.

Eens. Het klinkt een beetje zweverig. Maar gezien zijn succesvolle optredens in Londen en de enthousiaste verhalen omtrent geef ik de man het voordeel van de twijfel. Hoe magisch is dat?!

Kaarten koop je aan de deur of beter nog online want aan de deur zijn ze duurder.

 

Schermafbeelding 2013-05-08 om 11.29.17

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *