Maastricht magazine >

 
lifestyletip

Top 10 Greetz verjaardagskaarten voor vrienden en familie

Top 10 Greetz verjaardagskaarten voor vrienden en familie

Als je jarig bent is het altijd weer een feestje om verjaardagskaarten op de deurmat te zien verschijnen. Zeker nu we vanwege het coronavirus en de maatregelen die hiervoor nodig zijn geen verjaardagen kunnen vieren, sturen we steeds vaker een verjaardagskaart naar de jarige. Op deze manier kunnen wij hen laten weten dat we aan ze denken en zullen ze zich toch nog echt jarig voelen. Omdat het aanbod in verjaardagskaarten echt enorm is, deel ik in deze blog graag de leukste Greetz verjaardagskaarten met jullie voor een feestje door de brievenbus.

Je kunt op de afbeeldingen klikken om op de juiste kaart uit te komen.

Er toch nog een beetje bij zijn

Laten we ook gelijk maar beginnen met de verjaardagskaarten voor de jarige die zijn of haar verjaardag niet kan vieren, waardoor je dit jaar niet aanwezig zal zijn. Op deze twee kaarten kun je een leuke foto van jou en je vriend(in) doen, of een foto van een vriendengroep waar jullie samen deel van uitmaken. Op deze manier zijn jullie/jij er toch nog een beetje bij!

Een kaart met een grappige noot

Een grapje moet kunnen, toch? Voor de jarige die grapjes wel kan waarderen zijn de volgende drie kaarten zeker een leuke optie.

Verjaardagskaart met een foto

Stuur je een verjaardagskaart met een foto er op dan weet je zeker dat je de jarige voorziet van een unieke kaart. Voeg een leuke foto van jullie samen toe, bijvoorbeeld van een leuke herinnering die jullie samen hebben gemaakt. Dit maakt de kaart niet alleen uniek, maar ook extra persoonlijk. Ik weet zeker dat er een lach verschijnt bij de jarige als deze kaart op de mat valt!

Gezellige kaarten

Met onderstaande gezellige kaarten kun je ook zeker niet fout gaan. Alle drie zien er vrolijk en feestelijk uit en zijn dan ook een feestje om op de kast neer te zetten.

Een extra feestje: voeg een cadeau toe

Naast een leuke verjaardagskaart, is het natuurlijk helemaal een feestje als er ook nog eens een leuk cadeau op de mat verschijnt! Tegenwoordig wordt het assortiment met cadeautjes die je mee kunt sturen steeds uitgebreider, waardoor er voor iedere jarige wel wat leuks tussen zit. Enkele voorbeelden hiervan zijn snoeppotten, chocola, wijn, speciaal bier, (droog)bloemen, planten, boeken… Noem maar op en het is er! Een aantal van deze cadeaus kunnen zelfs zo met de kaart mee door de brievenbus, hiervoor hoeft dus niemand thuis aanwezig te zijn.

Een van de vele leuke opties is een ananasplant. Deze ziet er niet alleen heel tof en tropisch uit, maar schijnt ook nog eens geneeskrachtige eigenschappen te hebben. Daarnaast geeft hij ’s nachts zuurstof af in plaats van overdag en zou hij in de slaapkamer kunnen helpen tegen het snurken. De plant wordt geleverd inclusief deze gave roze pot!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *