Maastricht magazine >
travel

Beauty: Ik ga op reis en neem mee

Beauty: Ik ga op reis en neem mee

Bij het uitmesten van mijn make-up tasje, bedenk ik dat ik al eerder de beauty treasures in mijn handtas op LovestoHave.com heb gedeeld. Ik kan het niet laten om te vergelijken met wat er tegenwoordig in mijn tasje zit. Ik zie opvallend veel gelijkenis. Trouw aan mijn beauty items.

Het Prada make-up tasje uit 2013 is anno 2015 vervangen voor één van de zakjes uit mijn favoriete MZ Wallace large Metro Tote. I love that bag!

Net als in 2013 vind je in mijn beautytas tandenstokers. Destijds gebruikte ik ook al de tandenstokers van Gum. Hoewel op het moment van de foto andere tandenstokers in mijn tasje zaten. Ook de Clarins Instant Light Lip Perfector reist al eeuwig met mij mee. Blijft het fijnste lipproduct ooit. Schreef ik ook al in 2012 over, toen ik de producten in mijn badkamer deelde. De hand sanitizer van Rituals is ondertussen vervangen voor de hand sanitizer van Pureberg. Helaas niet meer voor lang. Pureberg heeft onlangs aangekondigd dat ze stoppen met de productie van het product. Eeuwig zonde!

Schermafbeelding 2015-07-18 om 08.28.26

Best wel getver. Mijn rode Clarins lippensift is opengegaan en zit nu all over mijn hand sanitizer van Pureberg

Zaten er in 2013 nog aspirines in mijn beauty tasje, sleep ik die ondertussen niet meer mee. Zoals ik al schreef, slik in zelden een pil. Wel is de cuticle cream van Superdrug nog steeds een geliefde reisgenoot. Product is bijna gratis en heeft magische krachten.

En dan natuurlijk zonneproducten. Smeren, smeren, smeren is immer het devies. In mijn tasje de Nuxe zonnebrandcrème die ik vorig jaar ontdekte. Bij de pharmacie vertelden ze me dat Nuxe momenteel de absolute favoriet is onder de zonnebrandproducten. Zei ik je toch al! En speciaal voor mijn ogen de Dermalogica Total Eye Care SPF 15. Dat is dé zonnebrand-ontdekking 2015.

En dan nog wat elastiekjes, klipjes en de te leuke pleisters met Swarovski kristallen. Just for fun!

Heb jij een product in jouw beauty-bagage dat niet in mijn tasje mag ontbreken? Let me know!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *