Maastricht magazine >
lifestyleentertainment

Ultieme foto’s maken: deze telefoons zijn het meest geschikt

Ultieme foto’s maken: deze telefoons zijn het meest geschikt
Artikel begint onder de advertentie

Telefoons worden tegenwoordig echt overal voor gebruikt. Waar je er vroeger alleen maar mee belde of even een sms’je stuurde, gebruik je hem nu ook als navigatie, zoek je er dingen mee op, kijk je filmpjes en maak je er vooral ook veel foto’s mee.

Gelukkig voor ons blijven de nieuwe telefoons zich op dit gebied steeds verder ontwikkelen. Een goede camera is voor vele tegenwoordig een must, want daardoor kunnen we altijd en overal onze mooiste momenten vastleggen. Terwijl je eerst altijd een fototoestel mee moest nemen als je foto’s van hoge kwaliteit wilde, is een moderne telefoon tegenwoordig al meer dan genoeg. Vind jij het net als ik erg belangrijk dat je de mooiste foto’s kunt maken met je mobiel? Dan hier wat meer informatie over twee mobiele telefoons met een van de beste camera’s op dit moment.

De iPhone XR

Apple staat natuurlijk vooral bekend om de veilige telefoons. Met een Apple telefoon kan je er vanuit gaan dat je gegevens veilig zijn. Tegenwoordig koop je echter ook een Apple wanneer je een telefoon met een goede camera zoekt. De iPhone XR is namelijk een toestel dat ontzettend mooie foto’s maakt. Voor een leek zijn de foto’s bijna niet meer te onderscheiden van die van een professionele camera.

Naast de zeer goede camera, heeft deze telefoon nog veel andere voordelen. Zo komt er bijvoorbeeld erg mooi geluid uit de telefoon. Daarnaast kan je de telefoon ook opladen zonder dat je een kabel nodig hebt. Kabelbreuken zijn dus verleden tijd wanneer je deze mobiel koopt!

De Huawei Mate20 Pro

Een andere telefoon die bekend staat om de foto’s van zeer hoge kwaliteit, is de Huawei Mate20 Pro. Dit toestel maakt geweldige foto’s en is daarnaast ook een van de snelste toestellen op de markt. De Huawei Mate20 Pro heeft zelfs een driedubbele camera! Hierdoor kan je de mooiste foto’s maken op afstand, maar ook van dichtbij. Iedere camera heeft namelijk weer een eigen doel.

Een groot voordeel van deze telefoon is dat de batterij ook zeer lang meegaat. Hierdoor kan je de hele dag lang foto’s maken, zonder dat je hem tussendoor hoeft op te laden. Deze telefoon is dan ook ideaal wanneer je op vakantie gaat of wanneer je een dagje op pad gaat. Als jij graag foto’s maakt, dan is dit de ideale telefoon voor jou! En ik kan het weten, want ik heb hem zelf nu ook ongeveer een maand geleden gekocht en de foto’s zijn echt top. Je kunt de Huawei Mate20 Pro bij KPN nu tegen een scherpe prijs bestellen.

Let op: bescherm je telefoon goed!

Als je een nieuwe mobiel gaat kopen, vergeet dan niet om ook gelijk goede bescherming voor je telefoon te kopen. Want zeg nou eerlijk: wie laat zijn telefoon nou niet per ongeluk een keertje uit zijn handen vallen? En wat heb je er dan de pest in als je hem niet beschermd hebt, want telefoons kosten tegenwoordig genoeg geld.

Om je telefoon goed te beschermen kun je het beste kiezen voor een screenprotector van glas of plastic, of een mooi telefoonhoesje. Let er wel op dat je een hoesje koopt die gemaakt is voor jouw telefoon. Iedere telefoon heeft natuurlijk een eigen formaat en ook de camera’s zitten bijna nooit op dezelfde plek.

Heb jij zelf een andere telefoon die net als deze twee telefoons ook haarscherpe foto’s maakt? Laat het ons dan vooral weten in de reacties!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *