Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Vloerkleden waar ik blij van word

Vloerkleden waar ik blij van word
Artikel begint onder de advertentie

Bijna iedereen heeft wel minstens één vloerkleed in huis liggen. Een vloerkleed kleed de ruimte wat aan, het maakt het gezellig, knus. Je kunt een kleed neerleggen bij de bank, onder de eettafel, in de slaapkamer, of uiteraard ergens anders in huis. Je kunt kiezen uit een groot kleed, klein kleed, een ronde, vierkante, rechthoekige.. Noem het maar op!

Zelf hebben wij alleen een vloerkleed liggen bij onze bank. En man, man, man.. een goed kleed vinden bleek toch nog wel een lastigere klus dan ik had gedacht! Het heeft echt wel enkele weken geduurd voordat we een kleed hadden gevonden dat we vonden passen bij de rest van onze woonkamer. Wij kochten een aantal mooie vloerkleden in verschillende winkels en zelfs ook online, maar niets sloot goed aan bij de rest van het interieur. Gelukkig zijn wij nu inmiddels wel geslaagd en hebben wij een mooi, grijs vintage vloerkleed liggen. Maar voor de mensen die nog met de zoektocht bezig zijn; in deze blog wat inspiratie.

We zien hierboven een leuk, speels bont kleedje liggen bij het voeteneinde van het bed. Het geeft de koude vloer wat meer warmte en het sluit goed aan bij de sfeer van de rest van de slaapkamer.

Deze vintage kleed matcht perfect bij de prachtige blauwe muur. Het kleed is op een (koude) betonnen vloer gelegd, wat door het kleed toch een intieme sfeer krijgt.

Hebben we het over een groot vloerkleed, dan is dat op deze foto er toch echt wel eentje. Dit prachtige handgemaakte wollenkleed maakt de woonkamer gezellig.

Hierboven zien we een vloerkleed dat mooi overloopt in de witte vloer. Het vloerkleed schreeuwt niet om aandacht, maar toch voegt het kleed echt wat toe aan deze ruimte.

Helaas zien we hier niet het totaal plaatje, maar wat word ik blij van deze foto. De tafeltjes en accessoires matchen echt perfect met het vloerkleed! Het ziet er heel natuurlijk en fris uit.

Hierboven is er gekozen voor een rond ‘simpel’, maar toch mooi, kleed. Het past goed bij de rust en eenvoud van de rest van het interieur.

Eerder hadden we het over een vloerkleed dat niet schreeuwt om aandacht, nou, dit is er eentje die dat wel doet. En terecht! Want wat is dit kleed een mooie eyecatcher voor deze ruimte. Door de rest eenvoudig te houden, is het ook helemaal geen probleem om voor een fleurige vloerkleed te kiezen.

Hoe ging de zoektocht naar een geschikte vloerkleed bij jullie? En hebben jullie meerdere vloerkleden liggen in huis?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *