Maastricht magazine >
lifestyletip

Waarom mensen kiezen voor behandeling in een laserkliniek

Waarom mensen kiezen voor behandeling in een laserkliniek
Artikel begint onder de advertentie

In een laserkliniek kun je terecht voor verschillende behandelingen. Je kunt er een ongewenste tatoeage laten verwijderen, maar ook bij ongewenste haargroei kan een laserbehandeling uitkomst bieden. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar een kliniek om hen van een ongewenst probleem met de huid af te helpen. Soms wordt dit veroorzaakt door invloeden van hormonen, soms heb je gewoon aanleg voor bepaalde dingen zoals overmatige haargroei. Dat kan heel vervelend zijn. Gelukkig is daar nu dus iets aan te doen.

Spijt van een tatoeage

Een tatoeage laten zetten is zo gebeurd. In heel wat steden zitten tattoo shops waar je terecht kunt om een afbeelding of de naam van je geliefde op je huid te laten zetten. Maar wat nu als de verkering uit gaat en je van die naam op je arm of schouder af wilt? Dan kan een bezoek aan een Laserkliniek in Enschede uitkomst bieden. Met behulp van geavanceerde lasertechniek kan de tatoeage worden verwijderd. Dit is natuurlijk wel een ‘noodgreep’. Het is niet aan te raden om een tattoo te laten zetten met de wetenschap “als ik hem zat ben, dan laat ik hem wel weghalen’. Weg laseren werkt ook alleen goed bij kleine afbeeldingen. Als je ooit het logo van je voetbalclub over de volle breedte van je rug hebt laten zetten omdat ze kampioen werden, dan moet je je daarbij neerleggen. Behalve dat het een hele klus is om zo’n grote afbeelding te laten verwijderen, moet je er ook flink voor in de buidel tasten.

Overmatige ontharing verhelpen

Wanneer je als vrouw te maken hebt met overmatige beharing dan kan dat een enorme belemmering zijn voor je sociale leven of het vinden van een partner. Dat je als vrouw je benen en je oksels scheert is niet zo vreemd. Maar als je overmatige beharing hebt in je gezicht of op je borst dan is het een ander verhaal. Sommige vrouwen hebben meer mannelijke hormonen in hun lichaam, waardoor ze met dit soort dingen te maken kunnen hebben. Je kunt een behandeling ondergaan in een laserkliniek in Zwolle. Door middel van laserbehandeling wordt de haargroei gestopt. Meestal is zo’n behandeling eenmalig, soms moet het na verloop van tijd opnieuw worden gedaan. Als er sprake is van zeer hinderlijke overbeharing dan kan het zijn dat je aanvullende zorgverzekering de kosten vergoedt. Vraag dit wel altijd vooraf na bij je zorgverzekeraar, om teleurstelling te voorkomen.

Is een laserbehandeling gevaarlijk?

Behandeling met laser is geen risico voor je gezondheid. Er wordt gewerkt met een dosering laserstralen die geen risico oplevert. Het is natuurlijk ook niet zo dat je langdurig of zeer regelmatig hiermee wordt behandeld. Als het gaat om een enkele behandeling hoef je je zeker geen zorgen te maken over je gezondheid. Laat je wel altijd goed voorlichten over wat je kunt verwachten, zowel van de behandeling als van het eindresultaat.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *