Maastricht magazine >
lifestyleentertainment

Wat staat er voor jou in de sterren voor de zomer van 2022?

Wat staat er voor jou in de sterren voor de zomer van 2022?
Artikel begint onder de advertentie

Volgens wetenschappers wordt het een warme, droge zomer. Maar de zomer valt of staat niet alleen met het weer. Wat zeggen de sterren over jouw zomer van 2022?

Steenbok

Het voorjaar is de ideale periode voor het sluiten van nieuwe vriendschappen. De zomer kan wat de liefde betreft wat stroever verlopen. Maar niet getreurd, na de zomer komt je leven weer in rustiger vaarwater.

Waterman

Voor de Waterman ligt er een kans op een mooie promotie op het werk. De zomer zal gepaard gaan met wat hobbels in de liefde. Ben je single, richt je dan niet alleen op het vinden van een partner maar focus ook op je andere sociale contacten. Voor Watermannen met een partner wordt de zomer een test of jullie relatie toekomstbestendig is.

Vissen

Na een rustiger eerste helft van 2022 komt in de zomer het keerpunt. Kansen komen op je pad in de vorm van een nieuwe liefde, een nieuwe baan of een nieuw huis. Vertrouw op je intuïtie en maak weloverwogen de juiste keuzes. Dan zal het tweede deel van 2022 voor jou zeer positief verlopen.

Ram

Het is een goede tijd voor single Rammen om op zoek te gaan naar een leuke partner. Ben je al gelukkig in de liefde? Zet dan een volgende stap: verhuizen, samenwonen, misschien wel een kindje, of een leuk huisdier. De zomer is dé tijd om tijd door te brengen met vrienden en familie om jullie band te versterken.

Stier

De zomer van 2022 is de ideale tijd om te verhuizen naar een andere plek. Volg je intuïtie, Stier. Op je werk krijg je te maken met een vervelende collega. Denk goed na over je toekomst: blijf je daar werken of zet je een nieuwe stap in je carrière? Na de zomer keert de rust in je leven terug, je ontdekt een nieuwe hobby.

Tweelingen

De zomer is voor Tweelingen de ideale tijd om aan hun dromen te werken. Na een winterdipje heb je tijdens deze maanden volop energie. Zoek een sportmaatje om weer in beweging te komen en probeer in deze maanden je dromen concreet te maken. Het is tijd om te stoppen met dromen en in actie te komen.

Kreeft

Het wordt een liefdevolle zomer. Single Kreeften hebben een grote kans om in de zomer van 2022 een nieuwe liefde te ontmoeten. Als je al een relatie hebt dan wordt het voor jullie een romantische en zwoele zomer met lange avonden samen en een mooie vakantie in het vooruitzicht waar jullie allebei met volle teugen van genieten.

Leeuw

Dankzij een goede vriend leer je in de zomer een nieuwe persoon kennen. Voor single Leeuwen kan dit wel eens de Ware Liefde zijn. Als je in een gelukkige relatie zit dan kan er een warme vriendschap ontstaan. Op carrièregebied gaat het al sinds de lente voorspoedig met fijne collega’s en mooie uitdagingen.

Maagd

Pas op dat je je vrienden niet te veel verwaarloost, geef ze de aandacht die ze verdienen. De zomer van 2022 brengt jou een belangrijke keuze in je loopbaan: Blijf je bij je oude werkgever en neem je die mooie promotie aan? Of ga je toch solliciteren bij een ander bedrijf en zet je daar je volgende stap?

Weegschaal

Ben jij een single Weegschaal? In de zomer heb je alle kans op romantiek met iemand die je in het voorjaar hebt leren kennen. Een Weegschaal met een vaste relatie geniet ook volop van de romantiek. In de herfst belooft het stormachtig te worden op je werk, dus wees hierop voorbereid.

Schorpioen

Tijdens de zomermaanden zal je ontdekken dat jouw partner net zoveel liefde en passie heeft als jij. Na een goed gesprek over jullie relatie worden jullie weer net zo verliefd als in het begin. Op het werk gaat alles voorspoedig, je hoeft je dus geen zorgen te maken over je inkomen.

Boogschutter

Boogschutters zijn blij dat ze na twee jaar thuis zitten weer op reis kunnen. Jouw droomreis staat gepland voor deze zomer. Nieuwe mensen ontmoeten en culturen leren kennen is wat je gaat meemaken. Na de zomer liggen er nieuwe carrièrekansen voor je, grijp ze aan voor een nieuwe stap in je loopbaan.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *