Maastricht magazine >
lifestyleentertainment

Zo gaat jouw jaar eruitzien volgens de jaarhoroscoop van 2023

Zo gaat jouw jaar eruitzien volgens de jaarhoroscoop van 2023
Artikel begint onder de advertentie

Het jaar 2023 is inmiddels van start gegaan. Een mooi moment om de jaarhoroscopen erbij te pakken. Hoe gaat het jaar voor jou verlopen volgens de sterren? We vertellen je wat de sterren in petto hebben als het gaat om werk, liefde en geld.

Ram

De eerste maanden van 2023 verlopen wat stroef. Pas als in het voorjaar de dagen echt langer worden komt de Ram meer op dreef. In de liefde ga je een wisselend jaar tegemoet. De eerste maanden verlopen net als de rest van je leven wat stroef. Je laat het initiatief vooral aan je partner over. Daarna komen er goede maanden, totdat tijdens de zomer iets jullie tijdelijk uit elkaar drijft. Maak je geen zorgen, na een aantal maanden komt het weer goed tussen jullie. Het is een goed jaar om aan je carrière te werken. De kansen die er in 2022 niet waren, komen nu wel voorbij. Qua geld gaat het je ook voor de wind, vooral in de tweede helft van het jaar. Let wel een beetje op je uitgaven, wellicht komen er later weer minder goede tijden.

Stier

2023 wordt het jaar voor verandering voor de Stier. Het wordt misschien wel het belangrijkste jaar van dit decennium. Stel je open voor deze veranderingen, ze zullen je veel goeds brengen. Je voelt dat er verandering nodig is in je relatie. Daar ga je gedurende het jaar aan werken. Samen met je partner, of alleen. Aan het eind van 2023 ben je voor je gevoel misschien weer terug bij af, maar je bent wel gelukkiger. Qua werk denk je na over verandering, misschien wel een andere baan. Maar de kans is groot dat je toch besluit om bij je huidige werkgever te blijven. Aan het eind van 2023 krijg je inzicht in je carrière vanaf 2024. Financieel gaat het je voor de wind. In de eerste maanden geef je vooral veel geld uit aan reizen. Ook in september staat er nog een reis op de planning.

Tweelingen

Het is belangrijk dat je een duidelijke richting geeft aan je leven. Zorg dat je je stempel drukt op dat wat je doet en dat jouw stem gehoord wordt. Tot nu kon je je altijd veilig wanen omdat er altijd een alternatief was. 2023 wordt anders: je moet je voor langere tijd conformeren en dat is even wennen voor Tweelingen. Voor de liefde zijn de eerste maanden van het jaar een periode van rust en harmonie. In juni komt er een onschuldige flirt op je pad. Je ontdekt dat jullie toch niet zo goed bij elkaar passen. Tenzij één van beiden besluit water bij de wijn te doen. In mei ontdek je dat je baan op de tocht staat. Uiteindelijk loopt het met een sisser af. Maar het zet je wel aan het denken over je toekomst. Financieel gezien zijn april en juli de beste maanden. Aan het eind van het jaar is het zaak om op je uitgaven te letten. Er zijn geen grote zorgen, maar geef niet meer uit dan je hebt.

Kreeft

De Kreeft is altijd wat huiverig voor veranderingen. En dat is nu precies wat er in 2023 op het programma staat. Je krijgt te maken met grote veranderingen. Een nieuwe functie of een verandering in je thuissituatie. Ga ervoor, je kunt veel meer dan je misschien denkt en het komt allemaal op zijn pootjes terecht. Kreeften met een geheime liefde moeten er rekening mee houden dat die affaire rond maart wel eens bekend kan worden in je omgeving. In mei en juni is de tijd gekomen om een beslissing te nemen over deze relatie: ga je ermee door of is het toch niet wat je had verwacht? Als dat laatste aan de orde is dan is dit het moment om er een punt achter te zetten. Qua werk is het zaak om kansen te pakken die zich voordoen, met name in juni. Later in het jaar komt je werkende leven in rustiger vaarwater. Financieel gezien is de periode juli tot en met oktober de beste om in jezelf te investeren.

Leeuw

De vraag ‘wat wil je nu eigenlijk echt’? dringt zich dit jaar nadrukkelijk op aan de Leeuw. Het is nu het moment om moed te tonen en veranderingen aan te gaan. Heroverweeg oude ambities. Zijn ze nog wel relevant of wordt het echt tijd om de bakens te verzetten? Vanaf maart zal je je bevrijd voelen als het om de liefde gaat. Misschien is dit het moment om je relatie te verbreken. Maar ook als dat niet aan de orde is merk je dat het allemaal wat makkelijker wordt. Jij en je partner kunnen ineens overal over praten. Qua werk gaat het je in 2023 voor de wind. Het jaar daarop staat in het teken van veranderingen. Het is dus zaak om kansen te pakken als ze zich nu nog voordoen. Qua geld is het zaak om in maart en september even goed op te passen. In oktober komt het hoe dan ook wel weer goed, eventuele problemen lopen met een sisser af.

Maagd

De Maagd wordt dit jaar uitgedaagd om zichzelf te verbeteren. Maar je weet wel raad met de uitdagingen die op je pad komen. Je moet hiervoor wel het nodige geduld hebben. Het wordt een kwestie van een goede langetermijnstrategie toepassen. Op liefdesgebied gaat het allemaal niet van een leien dakje. Je zult diepgaande gesprekken hebben met je partner over jullie relatie. In de zomer wordt het allemaal wat minder zwaar. Dat komt omdat je de problemen even op de lange baan hebt geschoven of omdat je steun en troost zoekt bij een dierbare uit het verleden die ineens weer op je pad komt. Op werkgebied gaat het je vooral in de eerste drie maanden van het jaar voor de wind. In de zomer dient zich een goede kans aan voor een nieuwe baan. Maar maak een goede afweging of dit het juiste moment is. Wie weet komt er op een later moment een betere kans als je in rustiger vaarwater zit. Op financieel gebied is er een kans op een dip in augustus. De drie maanden daarna zien er een stuk beter uit.

Weegschaal

Relaties zijn belangrijk voor de Weegschaal. Of het nu om je geliefde, je familie of je baas gaat. Het jaar 2023 staat in het teken van veranderingen. Je krijgt het gevoel dat je voor je omgeving duidelijk moet maken waar je voor staat. Dat betekent dat je soms keuzes moet maken. Dat vind je lastig, maar uiteindelijk merk je dat het je goed zal doen. Het goede nieuws is dat de beslissingen pas op de lange termijn moeten worden genomen. Voor nu is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Vooral de eerste maanden van het jaar zijn een goede tijd om stappen te zetten die een verandering teweegbrengen voor jou en je partner. Het is belangrijk om in je relatie ook aan jezelf te denken. Weegschalen hebben te vaak de neiging om te veel rekening te willen houden met de ander. Op je werk is het heel druk, je gaat soms zo op in wat je doet dat je niet eens goed merkt dat je succes hebt. Terwijl dat in mei en juni toch zeker aan de orde is. Financieel gezien zijn november en december gunstige maanden. Je doet aan het eind van het jaar een investering die past bij een meer serieus leven.

Schorpioen

Omdat de verste planeet van het zonnestelsel, Pluto, dit jaar het sterrenbeeld Schorpioen kruist, staat 2023 in het teken van grote veranderingen. Doorgaans houden Schorpioenen daar niet zo van, maar er is geen ontkomen aan. Ook in de jaren die volgen blijft deze invloed van kracht. Ook in de liefde komen er veranderingen. Misschien geen nieuwe relatie maar wel de wens om een volgende stap te zetten. Dan is het daar nu het moment voor. Vooral in de maanden mei en oktober denk je serieus na over je relatie. Neem de tijd om weloverwogen keuzes te maken over je toekomst. Hoeveel onrust er ook in je leven is op verschillende vlakken, qua werk gaat het je allemaal voor de wind. Je presteert goed en dat wordt gezien en beloond. Mede daardoor gaat het je financieel voor de wind. Augustus is een goede maand. En aan het eind van het jaar word je verrast met een onverwachte bonus.

Boogschutter

De Boogschutter is een reiziger, maar ook reizigers komen uiteindelijk thuis. Het lijkt er op dat je je in 2023 voor langere tijd wilt settelen. Je zult dit jaar meer de tijd nemen om te streven naar status en respect. Op relatiegebied staat er het nodige te gebeuren. Een ogenschijnlijk puur vriendschappelijke en oppervlakkige relatie zal zich verdiepen en een langdurige betekenis krijgen. De maanden februari en maart staan in het teken van romantiek en hartstocht. Een nieuwe liefde, of een oude waarvan de vlam weer ontsteekt. Verderop in het jaar komt er tijd voor meer rust en stabiliteit. Er is een grote kans dat je een nieuwe functie krijgt aangeboden. De keus valt op jou vanwege je kennis en deskundigheid. Omdat de sterren aanwijzingen geven dat het tijd wordt voor een carrièreswitch, doe je er wijs aan om deze kans serieus te nemen. De eerste maanden van 2023 verlopen wat zorgelijk op het gebied van financiën. Maar later dit jaar gaat het een stuk beter en kun je investeringen doen waar je al een tijdje mee bezig bent.

Steenbok

De wereld van de Waterman wordt losser in de loop van het jaar 2023. Klamp je dus niet krampachtig vast aan het oude vertrouwde. Go with the flow is het devies. Het loslaten biedt ruimte aan nieuwe ideeën en inzichten die je leven een nieuwe invulling kunnen geven. Jet ziet een liefdesrelatie te vaak als een zakelijke overeenkomst. Als een partnerschap met gezamenlijke belangen. Dit jaar ontdek je dat er meer is in de liefde. Vooral in de zomer voer je diepgaande gesprekken over wat de ander voor jou betekent. Qua werk heb je je de afgelopen jaren al gefocust op een baan die bij je past en waar je je thuis voelt. Je kijkt niet alleen naar het bijbehorende salarisstrookje. Dit jaar kun je wat je werk betreft terugvallen op stabiliteit. Over geld hoef je je dit jaar geen zorgen te maken. April en mei zijn zelfs uitstekende maanden, financieel gezien.

Waterman

De afgelopen jaren heb je je voorbereid op wat je in 2023 te wachten staat. Je bent fitter en veerkrachtiger geworden. De Waterman ervaart het grootste deel van het jaar een gevoel van vrijheid. Dit is de tijd om je dromen na te jagen of die carrièrestap te maken waar je al een hele tijd over aan het nadenken bent. Watermannen met een relatie willen dit jaar misschien dingen veranderen, ze willen meer vrijheid. Ben je vrijgezel dan is dit het jaar om je in een nieuw avontuur te storten. Watermannen zijn vrije geesten. Ze streven niet alleen naar vrijheid voor zichzelf maar gunnen die ook aan hun partner. Ga dus gerust alleen op reis in 2023. Denk goed na als je overweegt van baan te veranderen. Die nieuwe functie lijkt aantrekkelijk maar kent zijn eigen negatieve kanten. Maak dus een goede afweging. Financieel gezien wordt het een jaar om goed op te letten. Vooral de eerste helft van 2023 moet je goed opletten dat je niet in de problemen komt met geld.

Vissen

Vissen gaat opnieuw een druk en afwisselend jaar tegemoet. Gelukkig wordt er ook gezorgd voor rust en structuur zodat je het allemaal een beetje kunt bijbenen. Dat zorgt ervoor dat je gemakkelijker keuzes kunt maken en meer vertrouwen krijgt in je eigen beslissingen. Je gaat dit jaar serieuze gesprekken aan met je partner over jullie relatie. Zaken waar je ontevreden over bent zijn soms lastig om aan te kaarten. Augustus wordt een lastige maand, maar uiteindelijk vind je in oktober meer rust. Met dezelfde partner, of wellicht in een nieuwe relatie. Het werk dat je momenteel doet maakt je erg gelukkig. Als het om een tijdelijke baan gaat is dit het moment om te onderhandelen over een vast contract of op zoek te gaan naar een vergelijkbare baan die je meer zekerheid geeft voor de toekomst. Het wordt een goed jaar voor je financiën. In april kun je wellicht een lang gekoesterde droom uit laten komen. Ook oktober is financieel gezien een goede maand.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *