Maastricht magazine >
lifestyletip

Zo maak je van jullie vriendinnenweekend een onvergetelijk succes!

Zo maak je van jullie vriendinnenweekend een onvergetelijk succes!

Na al die maanden vol facetime en eenzame Bridget Jones marathons is het hoog tijd voor een beetje gezelligheid. Ga naar de kapper (het mag gewoon), scheer dat berenvel van je benen en kijk of je die make-uptas nog ergens kan vinden. It’s make-over time! Verbrand als je toch bezig bent ook direct je thuiswerk-pyjama en pak die absolute killer-outfit uit de kast. Kortom: zeg definitief vaarwel tegen de just-out-of-bed-look en straal alsof het afgelopen jaar niet gebeurd is!

Dames, het is tijd om dat vrouwelijke zelfvertrouwen eens terug te winnen. Girls just want to have fun, right? Dus gooi een datumprikker in de groepsapp, pak je koffers en boek nu een vriendinnenweekend! Wijnen, wijnen, wijnen!

Waar gaat de reis naartoe?

Iedereen on board? Top! Dan kunnen er plannen gemaakt worden om er eens even lekker tussenuit te gaan. Maar hoe beslis je waar de reis naartoe gaat? Misschien wil de een het liefst aan het strand liggen, maar heeft de ander zin in een leuke stedentrip.

Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen enthousiast is, dus zet voordat de beslissing gemaakt wordt even op een rijtje wat absolute musts zijn. Willen jullie bijvoorbeeld een actieve of een relaxte vakantie? Een hotel of een vakantiepark? En wat moet er in de buurt sowieso aanwezig zijn? Dat kan verschillen van genoeg horeca tot wellness voorzieningen en van een escape room tot een zwembad of strand. Als dit duidelijk is kan er gezocht en natuurlijk, geboekt worden!

Ik ga op vakantie en ik neem mee

De voorpret kan beginnen! Een voorbereid mens telt voor twee, dus laat die checklists en boodschappenlijstjes maar komen! De boodschappen zijn natuurlijk afhankelijk van de locatie en de gekozen accommodatie. Al zijn er twee dingen die nooit kunnen missen tijdens een weekendje met de girls: drank en snacks! Of jullie nou houden van een wijntje, Sangria of toch liever met een gin-tonic in de hand zitten, een goede dosis drankjes is een absolute must. En als meiden van stand is sloppy drunk worden natuurlijk not done, dus moet er ook een goede bodem gelegd worden! Gooi de koolhydraatarme recepten maar even overboord en prop je vol met nacho’s, chocola, bbq en bittergarnituur!

Het entertainment programma

Natuurlijk hebben jullie als echte vriendinnen eigenlijk al genoeg aan de quality time met elkaar, maar om het weekendje weg nog specialer te maken helpt het om wat grappige activiteiten op de planning te hebben staan. We hebben wat leuke voorbeelden voor je op een rijtje gezet!

  • Maak een persoonlijk spel. Denk bijvoorbeeld aan 30 seconds, maar dan moeten er grappige dingen uit jullie leven omschreven worden. Of een quiz gebaseerd op leuke verhalen en anekdotes.
  • Ga iets actiefs doen, zoals suppen over de grachten!
  • Doe aan teambuilding en boek een escape room.
  • Kook een diner en bereid allemaal apart een gang voor.
  • Doe een cursus pottenbakken of iets anders ‘sufs’. Je zal zien dat dat juist hilarische taferelen oplevert!

Vaxxed, waxed and ready for some action

De restaurants zijn open, de terrassen zitten vol en veel daguitjes zijn weer mogelijk. Na alle ellende is dit hét moment om de vriendschap nieuw leven in te blazen! Daarom is het nog wel even goed om te vermelden dat dit weekend om de vriendschap draait en om niks anders. Vergeet alles, say bye to the boys en focus op elkaar. Zo wordt jullie vriendinnenweekend absoluut een ongelofelijk succes. Spam de Instagram feeds maar vol!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *