Maastricht magazine >
lifestyletip

Zo organiseer je een romantische avond met je partner

Zo organiseer je een romantische avond met je partner

Voor een romantische avond met je partner hoef je de deur niet uit. Sterker nog, het is vaak véél romantischer als je gewoon lekker thuis blijft, waar je je allebei het meest op je gemak voelt. Steek wat kaarsen aan en de pret kan beginnen! Wil je niet zomaar een romantische avond, maar wil je zorgen voor een superromantische avond met z’n tweetjes? Hieronder vind je een leuk stappenplan om een onvergetelijke romantische avond met je partner te organiseren.

Stap 1: Zorg voor een romantisch diner

Niets is zo effectief voor het zorgen voor de juiste sfeer als een romantisch diner bij kaarslicht. Zorg ervoor dat de tafel er écht pico bello uitziet, met kaarsen, een roos op elk bord en natuurlijk een overheerlijke maaltijd. Uiteraard zorg je voor voldoende duisternis, dus laat alle verlichting uit, en zet een romantisch muziekje aan.

Stap 2: Dans op jullie favoriete love song

Na het diner is het tijd om wat meer toenadering te zoeken. Zet jullie favoriete love song op of het lied waar jullie je eerste dans op hadden en dans bij kaarslicht. Zeg even niets. Geniet alleen maar van elkaars aanwezigheid en warmte. Het zijn juist de momenten waarop je elkaar alleen maar ervaart die de connectie tussen jullie beiden sterker maakt. We hebben snel de neiging om voortdurend te praten wanneer we dichtbij elkaar zijn. Het is juist dit praten dat het daadwerkelijk voelen van de connectie in de weg staat. Geniet dus gewoon van elkaars aanwezigheid zonder iets te zeggen. Natuurlijk is het best wel toegestaan om even te fluisteren hoeveel je van je partner houdt.

Stap 3: Samen genieten van een romantische film

Na een lekkere maaltijd en wat langzame lichaamsbeweging op jullie favoriete song is het tijd om in elkaars armen neer te ploffen op de bank. Even lekker tegen elkaar aan liggen om een romantische film te kijken. Kies voor een film die jullie allebei niet eerder hebben gezien en spreek met elkaar af niet te praten tijdens de film. Nogmaals: ervaren doet wonderen in je onderbuik! Voel je de kriebels al opkomen?

Stap 4: Een lekker wijntje bij een open vuur

Heb je een openhaard in huis, of een alternatief, zoals een elektrische haard? Pak een dekentje en geniet van een wijntje in de hand van het vlammenspektakel. Heb je dit niet in huis? Dan zet je gewoon lekker een vuurkorf in de tuin en ga je buiten samen genieten van het heerlijke geknetter van open vuur.

Stap 5: Samen de tent in!

Niets is spannender én romantischer om eens op een andere manier samen te zijn dan ‘gewoon’ in bed. Wat dacht je van een tent in de tuin? Zorg ervoor dat alles klaar ligt in de tent. Een lekker zachte ondergrond, kussens en natuurlijk een klein sfeerlichtje. Je hoeft hier natuurlijk niet de hele nacht te blijven als je dat niet wilt, maar het is wel dé perfecte afsluiter van een onvergetelijke romantische avond samen!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *