Maastricht magazine >

 
beautymake-up

Beauty trends najaar 2018

Beauty trends najaar 2018

Wil je ook dit najaar weer met de beauty trends mee doen? Lees dan snel deze blog door om achter de nieuwste, maar ook oudere, trends te komen. Doe inspiratie op en kijk welke trends goed bij jou passen!

Haar trends

Qua haar trends gaan we een beetje terug in de tijd. De grote klauw haarspeld is bijvoorbeeld weer helemaal hot! Ook de haarbanden zijn weer terug van weggeweest en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, met of zonder print. Momenteel is panterprint het helemaal, dus als je nog geen kleding durfde te kopen met deze print is een haarband met panterprint misschien wel een optie voor jou. Verder doet deze herfst onder andere een nonchalante knot het ook heel goed.

 

De make-up trends

Er zijn dit seizoen zowel nieuwe als oude make-up trends terug te zien. Mat rode lippenstift is een trend die we terug zien, maar ook nude lipgloss doet het goed. Kies voor je oogschaduw dit najaar voor felle kleuren zoals bijvoorbeeld roze, groen, geel of blauw. Naast deze felle kleuren zijn ook lila en zacht oranje nu veel te zien. Maar de meest grote trend dit najaar is toch wel: GLITTERS, GLITTERS, GLITTERS!! Voornamelijk goud- en zilverkleurige glitters. Combineer dit met voor de rest een natuurlijke look om het allemaal niet te extreem te maken.

 

De smokey eyes zijn dit najaar ook weer aanwezig en hierbij geldt: hoe intenser hoe beter. Het nieuwe hier aan is dat je ook deze kunt combineren met een beetje glitter erboven. Wil je een frisse look creëren waarbij je ogen wat groter lijken, highlight dan je binnenste ooghoeken. Zo zie je er gelijk goed wakker uit in deze koudere tijd, waarbij we eerlijk gezegd toch altijd liever wat langer in bed blijven liggen.

 

De trends op gebied van nagels

Rood, rood en nog eens rood. Dit najaar is rood echt dé trend. Alle kleuren rode nagellak zijn eigenlijk goed, van licht rood tot donker rood. Wat je ook terug ziet is om hier een verloop in te verwerken. Ga van licht rode nagellak naar donkerrood of zelfs zwart. Naast horizontaal kun je deze kleurverloop ook verticaal proberen. Ikzelf denk dat deze verlooptrend wel vooral voor de wat gevorderde ‘nagellakker’ weggelegd is ;).

Net zoals bij de oogschaduw zijn ook hier glitters helemaal hot. Alle nagels met glitter nagellak too much? Probeer dan eens om slechts één nagel per hand te lakken met glitters en doe de rest in een ander kleurtje. Dit staat erg leuk!

 

Neem een kijkje op onze Pinterest voor nog meer inspiratie.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *