Maastricht magazine >
beautyskincare

Black Opium top, maar die reclames…

Black Opium top, maar die reclames…

Ik gebruik de momenten op het vliegveld maar al te graag om te shoppen. Zul je me zelden in een brillenwinkel of bij een parfumerie aantreffen, dood ik de tijd met liefde in tax-free winkels. En zo ontdekte ik in september de nieuwe parfum van Yves Saint Laurent: Black Opium.

Artikel begint onder de advertentie

De originele Opium van Yves Saint Laurent voert me terug naar de tijd op de middelbare school. De parfum stond voor mij voor volwassenheid. Ik was by far too young om de parfum aan te kunnen. Ooit op een dag, hoopte ik…

Schermafbeelding 2014-12-21 om 10.17.52

Klassieke Opium van YSL

Op het vliegveld zijn ze nog bezig met het opbouwen van de promotiestellage van de nieuwe parfum Black Opium. Ik spuit iets van het goedje op. Ik loop naar de kassa waar mijn lief in de rij staat. Hij kijkt me aan, ruikt in mijn nek en loopt naar de Yves Saint Laurent promotiezuil om een fles uit het schap te pakken. Hoe leuk is mijn lief wel niet?!

En niet alleen mijn lief is fan van Opium Noir. Afgelopen weken al meermaals te horen gekregen dat ik zo lekker ruik. Maar toch. Sinds ik mijn fles Black Opium in bezit heb, duiken de reclames op televisie en in de magazines op. En dat maakt de parfum zo mainstream. Doet afbreuk aan de magie. De magie van mijn jeugd. De magie van het merk Yves Saint Laurent.

De nieuwe Opium van YSL, Black Opium, draagt geuren als koffie, vanille, patchouli, oranjeboem en vleugje ceder. Een hoop geurelementen die ook in mijn andere favoriete parfums terugkomen. De toevoeging ‘Noir’ zou iets mysterieus weerspiegelen. Zelf vind ik de klassieke Opium nog steeds verleidelijker, spannender. Ondanks dat ik ondertussen volwassen ben, is de klassieke Opium echter nog steeds niet mijn geur. De Black Opium is dat wel. Hoewel ik de parfum meer voor de dag dan voor de nacht vind.

Voordeel van de Opium Noir? Volgens mij past deze geur bij iedereen. Net als de reclames mainstream. O ja, dat is de fles zelf trouwens ook. De glitters vind ik niet zo glam als dat YSL volgens mij zou willen. Ik vind de verpakking van Black Opium eigenlijk een beetje goedkoop ogen.

Waar je parfum van Yves Saint Laurent koopt? Bij de parfumerie of net als ik op het vliegveld!


Iedere artikelen over ontdekkingen op het vliegveld:

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *