Maastricht magazine >
beauty

Bond No.9 New York in een fles

Bond No.9 New York in een fles

Alicia Keys zingt het in haar nummer ‘Empire State of Mind-part II’: concrete jungle where dreams are made of. She loves New York, I love New York. Ondanks al het beton, het oorverdovende lawaai van sirenes en duizenden taxi’s draag ook ik deze wereldstad in mijn hart. De plekken waar ik ben geweest, heb ik op mijn netvlies. New Yorkers staan op de gevoelige plaat. Maar ook draag ik de geur van New York bij me. Zo ruik ik de ene dag naar Chinatown en de volgende dag naar Andy Warhol Union Square. Samen met mijn lief ruik ik naar Little Italy of naar The Hamptons.

Het kan. En erg eenvoudig ook. Bij Mignonne Parfumerie in Maastricht is New York in een fles verkrijgbaar. De geuren van Bond No.9 zijn een hommage aan de verschillende delen van de beroemde stad. Plaatsen, wijken en straten in New York zijn inspiratie geweest voor het oorspronkelijke Franse parfummerk.

Artikel begint onder de advertentie

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk geuren proberen of gewoon hebben. Daar heeft Bond No.9 iets op gevonden. Bond No.9 heeft ook de geuren uitgebracht als sample, verpakt als een bonbonnetje in een erg mooie box. Erg leuk voor de mix en match.

 

B9_astorplace B9_Hamptons

B9_bonbon B9_box1

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *