Maastricht magazine >
beauty

Creed for the Rich and Famous

Creed for the Rich and Famous

Kwaliteit, raffinement en orginaliteit de creaties van Creed. Naast exclusieve, tailormade parfums biedt Creed exclusieve producten zoals bodylotions, zeep en geurkaarsen. Opmerkelijk aan de geuren is niet alleen de grote verscheidenheid aan ingrediënten, maar ook de manier waarop het parfum zich aanpast op de huid. Daarbij maakt het Huis Creed gebruik van de techniek van infusie. Deze techniek is in onbruik geraakt bij de moderne, industriële fabricatie, maar maakt het vakman Olivier Creed mogelijk om de orginaliteit van de parfumcrearies te handhaven.

Olivier Creed is de zesde naamdrager en de creërende parfumeur van het huis dat tot vandaag privé bezit is. Hij reist de hele wereld af om de beste essences uit te zoeken. Essences die zich omtoveren in formules die met de hand gewogen en gemengd worden volgens de traditie van oprichter James Henry Creed. Creed hoopt ook in de toekomst een familiebedrijf te blijven. Met zoon Erwin als junior parfumier en dochter Olivia als artistiek ontwerper lijkt het erop dat de traditie in stand blijft.

Creed is exclusief en wil dat ook blijven. De verkooppunten zijn dan ook gelimiteerd. Voor een parfum op maat reis je het beste, op afspraak, naar ‘the House of Creed, in Parijs af. Voor de meer gangbare variaties kun je terecht bij Mignonne Parfumerie te Maastrciht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *