Maastricht magazine >
beautyskincare

De beste zelfbruiners van dit moment

De beste zelfbruiners van dit moment
Artikel begint onder de advertentie

Een bruin tintje zonder uren te bakken in de zon? Dat is zeker mogelijk! Daar hebben we zelfbruiners voor, wat ook nog eens veel beter is voor je huid. Er zijn er super veel te vinden waarbij er zowel hele goedkope varianten zijn als wat duurdere. Zelfbruiners zijn vooral verkrijgbaar in een spray of een crèmevorm, maar wat is nou het beste? Je wilt natuurlijk geen vlekken, een ongename geur of een oranje kleur krijgen. Daarom hebben wij de beste zelfbruiners voor je op een rijtje gezet.

Eco by Sonya – Face Tan Water

Deze zelfbruiner is perfect voor een natuurlijke basis. Hij komt erg natuurlijk over waardoor het een prachtig effect geeft. Daarnaast staat de Face Tan Water van Eco by Sonya erom bekend dat hij ook nog eens oneffenheden verminderd. Dat is toch ideaal? Een flesje van 100 ml kost €32,80.

Sally Hansen – Airbrush Legs

Airbrush Legs van Sally Hansen is een lang houdende spray die kan zorgen voor een perfect gebronsd tintje. Daarnaast is hij ook nog eens goed betaalbaar, want een flesje van 75 ml kost maar €7,50. Deze zelfbruiner is speciaal voor de benen gemaakt, waardoor hij ook nog eens zorgt voor een verzorgde en zachte huid.

L’oréal Paris Sublime Bronze – Zelfbruinend Serum

Bij aanbrengen zal je niet meteen verschil zien, maar binnen een paar uur komt een prachtige bruine gloed tevoorschijn. Doordat het een zelfbruinend serum is smeert hij erg fijn uit en is hij erg gebruiksvriendelijk. In vergelijking met andere zelfbruiners doe je erg lang met de L’oréal Paris Sublime Bronze. Een flesje van 100 ml kost €18,99.

Haarlemmerbruin – Zonnebrandlotion

Op zoek naar een product die volledig gemaakt is van natuurlijke grondstoffen? Dan is de zonnebrandlotion van Haarlemmerbruin de beste zelfbruiner voor jou. Daarnaast beschermt de lotion je ook nog eens goed tegen de zon. Hierdoor kun je hem ook nog op het strand gebruiken of onder de zonnebank. Een flesje van 150 ml kost €15.

Hoe breng je een zelfbruiner aan?

Bij elke zelfbruiner is het enorm belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken. Zo raden wij aan om altijd voor gebruik je huid goed te scrubben, waarna je een hydraterende bodylotion aanbrengt. Hierdoor kan je zelfbruiner beter intrekken en dat voorkomt een hoop vlekken. Breng ook niet meteen te veel aan. Gebruik echt maar een klein beetje van de zelfbruiner, zodat het goed zijn werk kan doen. Geef het vervolgens even goed de tijd om in te trekken. Indien je daarna het resultaat nog niet mooi genoeg vindt, kun je opnieuw een laagje aanbrengen. Zeg maar hallo tegen je stralende huid!

Hele dag in de zon geweest? Lees hier hoe je je huid kan herstellen na een volle dag zon.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *