Maastricht magazine >
beautyskincare

Een duo-massage bij Rust in Amsterdam

Ik weet niet wat het is met die duo-massages, maar vind het precies leuker dan in je eentje gemasseerd worden. Raar eigenlijk, want lig in principe stil en ontspannen op mijn bedje. Maar op de één of andere manier voelt een duo-massage zo verbonden. Of het nu met mijn lief is tijdens een vakantie of met een vriendinnetje.

Herinner me levendig de slechtse massage ooit in een veel te duur beauty-instituut. Zo’n massage van een schoonheidsspecialiste die aait, handen die niet kneden. Een beetje wrijven zonder daadwerkelijk contact te maken. Ik had besloten me er bij neer te leggen. Ik proestte het uit toen ik de vriendin naast me opeens aan haar masseuse hoorde vragen of ze misschien ook nog een andere massagebeweging meester was, wanneer de massage echt ging beginnen. Kijk, dat maakt een duo-massage zo leuk. De beleving samen.

Schermafbeelding 2014-12-29 om 08.43.44

In Amsterdam tot op heden geen vast massage-adresje. Daar is nu verandering in gekomen. Ik ben fan van Rust. Ten eerste omdat Francina en Matthijs zo waanzinnig vriendelijk zijn. Daarnaast omdat ze blij lijken te zijn met hun klanten en ze zonder geslijm een welkom gevoel geven. Niet onbelangrijk, ze kunnen masseren. Ik hou ervan als een masseur bij je voeten begint. Niet eerst de rug om dan je ledematen het gevoel te geven dat ze er maar een beetje bijhangen. Bovendien beheerst Matthijs het spel van druk. Wisselt ontspanning met spanning af. Zelf omschrijven Francina en Matthijs het op hun website als het spel tussen ontspanning en bewustwording. Ze masseren vanuit een vaste basis en passen die basis tijdens het masseren aan op wat ze bij jou tegenkomen.

Ook fijn? De massagesalon is schoon en onderhouden. Echter geen overdreven designelementen of 13 in een dozijn Buddha-beeldjes en opsmuk. Rust Massage doet het woord ‘rust’ eer aan.

Je vindt Rust aan de Pieter Jacobszstraat 23, een zijstraatje van de Nes net achter de Dam. Bezoek de website van Rust voor een overzicht van de verschillende massages of het maken van een reservering.

Foto boven: Samen met mijn lief ontspannen na een duo-massage van Rust

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *