Maastricht magazine >
hair

Naar een feestje föhnbeurt

Onlangs deelde ik een review over een föhnbeurt. Over mijn ervaring bij Singel Kappers in Maastricht. Mijn haar zat prima, maar daar betaalde ik ook voor. Ik was meer kwijt dan bij mijn favo kapper in Maastricht. De enige kapper die ik meer toevertrouw dan enkel föhnen. Ik was tevens meer kwijt dan een föhnbeurt bij Bert in het te fijne Meraki in het al net zo fijne Conservatorium Hotel. De kapper die in 2012 de Coiffure Award voor nieuwkomer van het jaar wist te bemachtigen. Ik kreeg zoveel leuke reacties op mijn review dat ik wederom een ervaring deel. Dit maal een föhnbeurt ter voorbereiding van de Haring Party. Een föhnbeurt bij Kapsalon ’t Sjierke in het centrum van Maastricht.

Artikel begint onder de advertentie

Kapsalon ’t Sjierke is ideaal gelegen ten opzichte van mijn huis. De kapsalon aan de Hondstraat bevindt zich pal in het centrum van Maastricht tussen Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein in. Naast de ligging is het een voordeel dat de kapper ook zonder afspraak werkt. Natuurlijk heb ik niet altijd geluk, maar meestal weten ze nog wel een plekje voor me te vinden. Fijn, want een kappersbezoek doe ik tussen de bedrijven door. Prettig als ik me niet aan de agenda van de kapper hoef aan te passen, maar de kapsalon mijn tempo en planning volgt.

Ook de setting van de kapsalon vind ik leuk. Het interieur waarborgt een huis, tuin en keuken gevoel. Kneuterig, maar met aandacht. Lief en vriendelijk! Bovendien is de kapsalon keurig schoon. Daar kunnen nog heel wat kapperszaken iets van leren. Hoewel je hier niet hoeft te komen voor een uitgebreide hoofdmassage doen de meisjes keurig hun werk. Ze houden het tempo er lekker in, zonder de menselijke graad te verliezen. Mogelijk nadeel is dat ze niet allemaal dezelfde techniek hanteren, maar echt deren doet het niet. Ga namelijk altijd tevreden weg! Bovendien is deze kapper aantrekkelijk vanwege de prijs. Voor mijn haar (wassen en föhnen) rekenen ze net iets meer dan 20 euro. Kijk, daar doe je het zelf dus niet voor.

Je vindt Kapsalon ’t Sjierke aan de Hondstraat 3a in Maastricht. De kapsalon is van maandag tot en met zaterdag vanaf 9 uur ’s ochtends geopend. Reserveren is nooit onverstandig en kan via 043 325 7525. Maar zelfs zonder afspraak maak je hier kans.

Joy_Sjierke_kapper Joy_Haringparty

Links in de stoel bij ’t Sjierke, rechts keurig gekapte vriendinnetjes en hoedjes ter ere van de Haring Party van Top Shops Holland te Maastricht. Ik zelf in 3/4 sleeve jurk van COS. Hoed en schoenen van Topshop.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *