Maastricht magazine >

 
hair

Salon Craft gaat eco met Scrummi

Ik ben dol op de geur van vergane glorie. Op plaatsen als Deauville en Knokke waar je het verleden nog hoort tikken. Plaatsen die ondertussen door nieuwe generaties zijn aangeboord, maar waar je bijna onopgemerkt de nostalgie en traditie uit het verleden nog proeft. Salon Craft op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht is een kapperszaak met deze allure. Een zaak die als sinds 1889 dienst doet. Een kapperszaak waar huidig eigenaar Eric Craft met je mee naar boven loopt. Naar de Ladies First Floor waar de afdeling voor de dames zich bevindt. Hier liet ik mijn haar föhnen en maakte ik kennis met de eco handdoeken van Scrummi. Daarmee lijkt hofleverancier Salon Craft een nieuwe innovatie op het gebied van haardrogen naar Nederland te brengen.

Salon Craft is de eerste Nederlandse kapperszaak die het haar droogt met de luxe papieren handdoeken van Scrummi. Te fijne, zachte en ook nog stevige handdoeken. Kappers handdoeken die een gevoel van luxe achterlaten. Een hygiënisch systeem dat bovendien milieuvriendelijk is. Zo groen dat de handdoeken na gebruik als oud papier dienst doen. Eco handdoeken die bovendien hand in hand gaan met het bezuinigen op waskosten en dus wel heel veel voordeel met zich meebrengen.

Salon Craft is niet enkel de eerste kapsalon in Nederland die de milieuvriendelijke handdoeken gebruikt, het is tevens eigenaar Eric die in Nederland als importeur fungeert. Die de eco kappershanddoeken van Scrummi naar overige kapperszaken in Nederland hoopt te brengen. Hiermee lijkt de passie voor innovatie vergelijkbaar met de gedreven, kwalitatieve degelijkheid waarmee ze hier het vak uitoefenen. Mijn haar keurig in de plooi. Zo stevig geföhnd dat het geen olie, lakjes, mousse en overige smurrie nodig heeft om in model te blijven zitten. Kijk, daar hou ik van. Keerzijde? De prijs voor het föhnen is al net zo degelijk.

Nicoline_Craft_Maastricht1 Craft_Salon_Kapper_Maastricht1 Nicoline_haar2

 V.l.n.r. eco handdoek van Scrummi, wasbakken op de Ladies First Floor en geföhnde lokken

Ook blonde lokken op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht of interesse in de milieuvriendelijke handdoeken van Scrummi? Neem contact op met Salon Craft

Foto boven: witte All Stars, tas van M.Z. Wallace, leren rode broek van lapis.italia van La Neuvième, top van Filippa K.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *