Maastricht magazine >
beautymake-up

Lakrevolutie: shine lakjes OPI en Dior

Lakrevolutie: shine lakjes OPI en Dior

Onlangs deelde ik een foto van mijn voeten na een pedicure bij Soap in Amsterdam. Op mijn tenen de nieuwe Infinite Shine nagellak van OPI. Big like! Top alternatief tussen gelnagels en een gewone vernis. Een uitkomst! De Infinite Shine van OPI is echter niet de enige innovatie in nagellakland. Een absolute loves to have is ook de Gel Shine and Long Wear vernis van Dior. Nou ja, innovatie? Nieuw? De gellak van Dior is alweer 1,5 jaar op de markt. Beter laat dan nooit…

Artikel begint onder de advertentie

De Spa in Maastricht weet dat ik niet van gelnagellak hou. Al is het maar omdat je eeuwig bezig bent met het verwijderen van de lak. Bovendien vind ik het er te gelikt uitzien. Echter… wie met gewone vernis het strand opgaat, weet dat zand je vrolijke nagels dof kleurt. Geniaal danook het alternatief waar de Spa voor mijn vakantie mee op de proppen kwam: de nieuwe Infinite Shine van OPI. Een nagellak met het beste van twee werelden. Een lak die niet te gelikt is en bovendien makkelijk te verwijderen, daarbij wel haar eeuwige glans behoudt. En dus vroeg ik onlangs bij een bezoek aan de Soap om de Infinite Shine. Resultaat? Nog steeds stralen mijn lichtroze tenen.

Infinite shine OPI

Mijn OPI Infinite Shine tenen na pedicure bij Soap in Amsterdam


Zelf lak ik mijn nagels zelden. Na een pedicure laat ik mijn teennagels lakken. Wanneer het tijd is voor een nieuw lakje, maak ik een nieuwe afspraak. Zijn mijn teennagels dus meestal gelakt, zijn mijn handen over het algemeen nagellak vrij. Alleen nu niet. Want ik heb net de Métropolis uit de najaarscollectie van Dior Vernis opgesmeerd. En dat is zelfs gelukt. Terwijl ik dit berichtje typ, heb ik mijn nagels 1x gelakt en ze nog geen 5 minuten laten drogen. Ondertussen vraag ik me af of een tweede laag eigenlijk wel nodig is. De Gel Shine en Long Wear van Dior droogt dus niet alleen snel, maar dekt ook goed. Ook fijn is dat de nagellak niet tot op mijn wangen zit. Het borsteltje is een feest! Zelfs een onhandige Harrie als ik kan nu zelf lakken! Nog beter, de nagellak ziet eruit als reguliere vernis, maar dan wel met die heerlijke gel glans. En hoewel er niets mis is met de lakjes van OPI, vind ik de kleurtjes van Chanel en Dior nu net even iets spannender. Sterker nog? De groen, grauw, taupe achtige Métropolis sluit perfect aan bij mijn khaki vibe van de afgelopen week. Zo hou ik dat groene gevoel nog even vast! Voor mij is de Métropolis (kleur 701) van Dior nu al de absolute najaarsfavoriet. Dank je wel Moniek! Wat een fijn cadeautje!

Foto boven honesly stolen van Meganjoy.ca

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *