Maastricht magazine >
beautymake-up

De lekkerste parfums voor moeders

De lekkerste parfums voor moeders
Artikel begint onder de advertentie

Moederdag, de tweede zondag van mei, is alweer in aantocht. Misschien wil je je moeder, schoonmoeder of bonusmoeder verrassen met een lekker parfum. Welke je kiest hangt natuurlijk af van de voorkeuren van de moeder in kwestie. Sommige vrouwen houden van een zwaar parfum, anderen geven de voorkeur aan een lichte bloemengeur. Bijkomend voordeel is dat parfums worden verpakt in fraaie flacons die op zich al een cadeau zijn. Online zijn parfums vaak voor een scherpe prijs te koop. Dit zijn de favoriete geuren voor moeders met stijl

Voor de romantische moeder

Heb jij een moeder die nog altijd tot over haar oren verliefd is? Dan kies je voor Lancôme La Vie est Belle Oui. Deze geur is ideaal voor een romantische avond. Of die nu bij de open haard is of op het terras. Het is ook een prima geur voor een avondje uit. Je moeder zal zich op en top vrouw voelen.

Voor de moeder die haar vrijheid koestert

Als jouw moeder van haar vrijheid houdt dan past Vibes of Freedom van Zadig & Voltaire helemaal bij haar. Deze geur is fris en licht en bevat extracten van pioenroos, peer, roos en jasmijn. De perfecte geur voor vrouwen die houden van het bruisende leven in de stad en zich graag zelfverzekerd in het uitgaansleven storten.

Parfums voor de avontuurlijke moeder

Is jouw moeder een vrouw die van het ene op het andere moment kan beslissen dat een stedentrip naar München of een andere bruisende metropool hartstikke leuk is en dat ze die nú gaat boeken? Dan past Hugo Boss BOSS Alive helemaal bij haar. Een fris en sprankelend parfum voor vrouwen die houden van impulsieve acties en die zich niet zo snel uit het veld laten slaan door onverwachte wendingen in hun dagelijks leven.

Voor de moeder die houdt van cultuur

Heb jij een moeder die dol is op cultuur? Die graag mooie kerken en paleizen bezoekt en geniet van een klassiek concert in een inspirerende concertzaal? Dan is Givenchy L’Interdit haar geur. Dit parfum bevat naast rozengeur ook vanille en zoute sesam. Het perfecte parfum voor een mooie zomeravond.

Parfums moederdag 2023-2024
Givenchy L’Interdit

Voor de zon aanbiddende moeder

Kan jouw moeder niet wachten tot de winter voorbij is zodat ze weer lekker naar het strand kan? Geef haar dan de geur die daar perfect bij past: Carolina Herrera Good Girl. De ideale geur voor zon, zee en strand. En het maakt dan niet uit of dat in Nederland is of in het één of andere tropische oord waar de zon het hele jaar door schijnt. Let vooral op de bijzondere fles waar dit parfum inzit.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *