Maastricht magazine >

 
make-up

De ontdekking van 2017: Retro Matte Liquid Lipcolour

De ontdekking van 2017: Retro Matte Liquid Lipcolour

Ja, dit is dus de ontdekking van 2017. En dat terwijl het product al sinds 2016 op de markt is. De Retro Matte Liquid Lipcolour van Mac heeft mij terug aan de donkere lipstick. Dat ik deze niet eerder heb ontdekt!

Iconische lipkracht van Mac

Dacht ik altijd dat Mac alom geliefd is vanwege het grote aantal fans onder make-up artiesten, dichten ze hun populariteit zelf toe aan de iconische lipsticks. Op de site althans. En die komt niet uit de lucht vallen. We schreven er immers ook op LovestoHAVE over. En wel over de zo geliefde rode Ruby Woo van Mac. Een lipstick waar zelfs Phoebe Philo mee wegloopt.

De power van Retro Matte Liquid Lipcolour van Mac

De Retro Matte Liquid Lipcolour van Mac doet qua verpakking het meest denken aan een lipgloss. Maar waar een lipgloss plakt en vervaagt, blijft de retro lipstick van Mac op z’n plek. Je smeert het goedje met een penseel à la een lipgloss op, maar dan volgt een fluweelzacht resultaat. Deze lipstick heeft de kleurintensiteit die je van Mac gewend bent, maar dan met een soort van eeuwige houdbaarheid. Want zelfs na een maaltijd zit de kleur er nog op. Hoogstens aan de binnenkant een beetje ‘weg gegeten’, maar dat kleur je met one stroke er zo weer bij. En die kleur heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een matte finish.

Ook geschikt boven de 45

De Ruby Woo lipstick van Mac is mede geliefd daar deze oudere vrouwen (wat is oud) niet ontsiert. Het heeft te maken met de kleurtoon. De Retro Matte Liquid Lipcolour heeft dezelfde kwaliteit. Iets ouder, van die lijntjes of zelfs diepe groeven rondom je lippen, deze lipstick trekt er niet in. Blijft keurig op z’n plek. En houdt jou dus eeuwig jong!

Shop it & dance with me

De Retro Matte van Mac kost 24,50 euro. Prima dus voor pakjesavond. Ook vrolijk om gewoon iemand cadeau te doen. Je wordt er echt blij van. Nou ja, ik dan! Zelf heb ik de ‘Dance with Me’. Jij mag raden of het vanwege de naam is of de kleur. Hoe dan ook, wil je dus hebben!

Foto boven geleend van Beautyscene. Klik op linkje voor een uitgebreide review per kleur van de Retro Matte Liquid Lipcolour en een overdosis foto’s van wanneer op je lippen!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *