Maastricht magazine >

 
beauty

Moroccanoil so Hollywood

Moroccanoil so Hollywood

Als de hele wereld er mee wegloopt, wil je er soms niet aan meedoen. Soms ook, ontmoet je jezelf. Een moment van bezinning. Waarop je opeens bedenkt dat er vast wel een reden is voor dat weglopen van die wereld. Dat je wegloopt van jezelf als je dat niet onder ogen ziet. Zo ook de Moroccanoil.

Als ik de bladen mag geloven is er werkelijk geen enkele celeb die zich tegenwoordig zonder hairstyling met één van de producten van het merk Morrocanoil op de catwalk waagt. Die perfecte, gestylde, glazende, gezonde kapsels dragen allen de handtekening van dit trendy merk. Wanneer ik ook van een vriendin te horen krijgen dat dit product echt niet op Loves to Have mag ontbreken, ben ik eindelijk om.

En dit is dus mijn ode aan Morrocanoil. Want ja, het werkt echt. Niet omdat de celebs er zo über blij overdoen, Hollywood niet meer zonder kan of de bladen er zo mee weghuppelen, wel omdat ik het eindelijk lijk te winnen van mijn strohalmen. De pluisbossen voorbij.

Er is een keur aan verschillende producten. Ga voor original of kies de favo light oil treatment versie als je haar blond is en het wel erg te verduren heeft gehad. Het resultaat is gezond en stralend. Niet voor niets is de light één van de favorieten. Eenmaal om wil je ook het haarmasker en doe dan ook maar meteen het serum en wie weet ook een mousse. Zal ik er ook nog een Moroccanoil borstelset bijdoen?

De complete serie Moroccanoil haarproducten ontdekken? Klik hier!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *