Maastricht magazine >
beautyskincare

Pedicure bij Soap in de Spuistraat

Mijn laatste pedicure alweer van voor de vakantie. Tijd voor een bezoekje aan Soap Treatment Store in de Spuistraat. Pas toen ik binnenkwam, realiseerde ik me dat ik al zeker een jaar niet op dit fijne adres ben geweest. De Amerikaanse statement banken zijn vervangen voor heerlijke, pedicure stoelen. Soap in de facelift en I like it!

Artikel begint onder de advertentie

Mijn eerste keer bij Soap Treatment Store in de Spuistraat voert jaren terug. Voor een verjaardag huurden vriendinnen de hele hut af. Een surprise party voor een vriendin die 40 werd. ’s Avonds een feestje. Wij allen met keurig gelakte nagels. Sindsdien kom ik zo nu en dan op het adres in de Spuistraat. Althans dat dacht ik. Want toen ik informeerde naar de make-over van de store, ontdekte ik dat deze alweer een jaar geleden is doorgevoerd. Zolang dus niet bij Soap geweest. Maar it feels good to be back!

Pedicure Soap Treatment

Soap Treatment Store is fijn. De stoelen top, de koffietjes lekker, de magazines up-to-date, geen verplichting om je hele levensverhaal te delen. Wie dat wel wil, mag dat doen. Sommige klanten van Soap lijken de goed verzorgde nagelmeisjes als psycholoog in te zetten. Blijft grappig wat mensen kappers en schoonheidsspecialisten ongevraagd vertellen. Wat ze allemaal delen. En ja, tuurlijk luister ik stiekem met een half oor mee!

Pedicure Soap Spui

Ik deel iets minder. Ik nip aan mijn latte, drink een glas water, blader door magazines en scroll op mijn telefoon. Blij ben ik met mijn roze OPI nagels. Klaar voor het feestje ’s avonds. Eindelijk kan ik mijn Miu Miu sandalen weer met goed fatsoen aan. Hoera!

Pedicure resultaat

Dus ja, Soap Treatment Store blijft hoog op mijn lijstje staan. Niet alleen dit jaar bij het inlossen van mijn beauty-beloftes. En natuurlijk kun je bij Soap terecht voor meer dan die leuke roze tenen. Ook prima voor massage, Anastia brows, massage of gezichtbehandeling met Dermalogica-producten. Meer weten over Soap of een behandeling boeken? Check de website!

Foto boven: In stoel bij Soap Treatment Store op de Spuistraat. Mijn blauwe top van Guido Lombardi vangt complimenten. Op foto beneden mijn espadrilles van Miu Miu.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *