Maastricht magazine >
beauty

Replica van Maison Martin Margiela

Replica van Maison Martin Margiela

Ik schreef er al eerder over, mijn liefde voor vliegvelden. Nou ja, de winkels dan. Niet vanwege het tax free gehalte. Wel vanwege de ontdekkingen die ik er doe. De sublieme items die je aantreft, zoals de Clarins lip perfector op Ibiza Airport en zonnebril van Prada op Zaventem. Slechts twee van mijn  succesvolle vliegveldaankopen die ik door de jaren heen heb gedaan. Dol ben ik op het Harrods filiaal op Heathrow. Inkopen hebben ze daar begrepen. Het assortiment scherp samengesteld. Als je het bij Harrods op Heahtrow aantreft, dan weet je dat het ‘iets’ is. Zoals ook Replica van Maison Martin Margiela.

Artikel begint onder de advertentie

Om de flesjes kon ik niet heen. Alleen al vanwege het ontwerp dat is afgeleid van de ouderwetse apotheek met etiketten die de geur omschrijven, maar ook vanwege de dringende dames om het schap bij Harrods. Terwijl ik voor Violet Blond van Tom Ford koos, snoven tal van dames herinneringen op. Want dat is waar Replica voor staat. Met deze parfum wil het modehuis Maison Martin Margiela geuren uit vervlogen tijden terugbrengen.

De namen van de drie geuren vertellen je precies wat je mag verwachten. Flower Market staat voor de geur van een Parijse bloemenmarkt. Beach Walk neemt je mee voor een strandwandeling langs de Corsicaanse kust van Calvi en Funfair Evening verbeeldt de zoete lucht van een suikerspin. Bewees het modehuis met Untitled al eerder dat ze begrijpen wat parfum maken is, het is ze wederom gelukt.

De parfums zijn het werk van Jacques Cavallier en Marie Salamagne en zijn o.a. bij de Bijenkorf verkrijgbaar in flessen van 100 ml. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Maison Martin Margiela.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *