Maastricht magazine >
skincare

Buitenlandse beautyproducten

Buitenlandse beautyproducten

Hoewel het dankzij de globalisering steeds makkelijker is om je favorieten van achter de computer te bemachtigen, zijn er van die beautyproducten die om een wereldreis smeken. Niet erg, zelfs een welkom excuus. Want hoewel die globalisering handig is en internet makkelijk, heeft de speurtocht naar een beautysecret ook wel iets. Iets waar je moeite voor moet doen is immers bij uitstek spannend, waarom spelen we anders zo graag hard-to-get?

Artikel begint onder de advertentie

Hard-to-get, maar zeker de dans van het bemachtigen waard, is Crest. Beste tandpasta ever en standaard in de badkamer sinds de stage die ooit in Boston liep. De Regular Paste is favoriet en, twintig jaar nadat ik pasta ontdekte, nog steeds enkel in Amerika verkrijgbaar.

Ook fijn en from the States is de Bronzing Argain Oil van Josie Maran. Terracotta als olie voor op je haar, gezicht en body. Doet je huid stralen en geeft een gezonde gloed. Voorlopig niet in Amerika, dan biedt de Huile Sèche Nourrissante uit de Terracotta lijn van Guerlain uitkomst. De producten van Josie Maran zijn in Amerika verkrijgbaar bij Sephora. America’s most wanted is de Total Coverage Cream Foundation van Cover FX. Kleurnummer B15 is zo populair dat de mega Sephoraketen de vraag amper bij kan houden. Een ander beautysecret is Hydratant Santal van colorist Christophe Robin. Deze daily leave-in treatment for dry hair and split ends vind je bij Colette en is een heerlijk excuus voor een weekendje Parijs.

IMG_0594

En niet te vergeten Immupure. Sinds kort dan eindelijk ook verkrijgbaar bij een aantal zorgvuldig geselecteerde adressen in Nederland, waaronder By John te Maarssen. Een product dat de reis naar Maarssen, hoewel minder spannend dan New York of Parijs, zeker waard is. Een huidverzorgingsproduct met de allure van merken als La Mer en La Prairie en met enkel natuurlijke ingrediënten. En, we love it, niet op dieren getest. Belangrijkste bestanddeel is colostrum, de eerste melk die door een kalfje wordt gedronken. Geen enkel ander natuurlijk product bevat dezelfde hoge concentraties voedende ingrediënten en dat voel je! En zo zorgt Immupure dat je er jong en stralend uitziet, ook na die vliegreis naar New York om Crest, B15 en Bronzing Argain Oil te scoren.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *