Maastricht magazine >
skincare

Flawser maakt Olcay Gulsen tot beste vriendin

Flawser maakt Olcay Gulsen tot beste vriendin

Olcay Gulsen lanceert Flawser. Flawser is een on demand beauty app. Het maakt Olcay Gulsen de beste vriendin van iedere vrouw (of eigenlijk de beste vriendin van iedereen) die geen zin heeft om 30 salons te bellen om die ene beautybehandeling of knipbeurt te regelen op een moment dat uitkomt.

Hoe werkt Flawser?

Je download de beauty app in de App Store of via Google Play. Daarin kies je waar jij je beautybehandeling wilt ontvangen. En natuurlijk ook het soort behandeling. Met één druk op de knop staat een Flawser professional binnen 45 minuten voor jou klaar. Boek je liever op afspraak? Je beautybehandeling vooruit plannen kan ook. Voor nu is de app beschikbaar in regio Amsterdam. En weldra hopelijk ook in de rest van de wereld.Ok, de rest van Nederland is ook al heel wat om mee te beginnen.

Of toch liever je nagels 100% Olcay Gulsen proof?

100% Olcay Gulsen kan ook. Dat doe je in haar eigen salon. In The Embassy in Amsterdam kun je terecht voor de meest gangbare beautybehandelingen. De belofte van Olcay is dat het assortiment zich de komende tijd verder uitbreid. The Embassy maakt Flawser het eerste beauty concept waarbij een online platform wordt gecombineerd met een fysieke locatie. Flawser en The Embassy brengen online en offline samen.

Meer ontdekken? Check flawser.nl

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *